Откраднат МК2, рег.ном. С8497МВ, Награда за инфо - 1800 лв.

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
yuleto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yuleto » Нед 18 май 2008 20:56

ninja_1 написа:Около 16,30ч.+- 10 мин.В отсечката между Димитър Нестеров и Тодор Каблешков.Има само един светофар(България и Гоце Делчев).Малко преди него се включи в "слалома"(аз бях със Синхрото на един приятел-3ка 97-ма,а отпред беше моето(повдигнатото).В 2ката бяха 2 момчета,гледаха леко недменно и шофера даде целата газ.Да ама...
Следих го в огледалото до към Тодор Каблешков и после дръпнах напред,после надясно по околовръстното.Той трябва да е продължил към Бояна.Не го видях повече...

Всяка сутрин минавам по този път - ще си отварям очите на шест!!!!! Записала съм си номера на колата и телефона ти, ако има нещо звънкам веднага.
Успех с търсенето :да:

Потребителски аватар
ninja_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ninja_1 » Нед 18 май 2008 20:59

kam_tod написа:Сигурен ли си, че беше същия голф?
Бате, разгледай снимките на 1-ва страница и помисли дали това е голфа, който си видял, да не ми даваш напразни надежди само, че и без това ми се къса сърцето... :cry:
Благодаря ти за информацията!
Бате,99% съм сигурен.Аз те разбирам много,ама много добре.Преживях го Декември месец.(Всъщност още не съм го прежиявал,нищо че си купих 3-ка синхро).И аз в момента се раздирам от яд и безсилие.Ако,ако ако...ама сега виждам темата.И то в друг форум.Баси тъпото...Стискам ти палци!!!

Потребителски аватар
kam_tod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kam_tod » Нед 18 май 2008 21:04

ninja_1 написа:...

Благодаря ти!

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Нед 18 май 2008 21:36

8497 - наизуст съм го научил номера. ако видя голфа някъде тръгвам по него и звъня на телефона.

така като гледам келешите го юркат като за последно - сигурно щото има гориво (нали си го заредил). Или ще го разфасоват или ще го зае*ат някъде после. Искрено се надявам и ти пожелавам да е второто.

Относно това, дали някоя кука гледа камерите - не, то и за това системата е направена така, че да търси подобни номера и ако намери алармира. Като алармира някой гледа снимката и ако и той е сигурен, че това е номера и колата праща патрулките. Не съм сигурен дали е точно така, но мисля, че е така. А и така е най-логично.

Потребителски аватар
kam_tod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kam_tod » Нед 18 май 2008 21:50

ISRalien написа:...така като гледам келешите го юркат като за последно - сигурно щото има гориво (нали си го заредил). ...

Ако ги видя някъде, наистина ще им е за последно...

Първо ще пусна Любчо (не е ял от вчера)

Изображение
Изображение

И после ще си поиграя малко и и аз с тях, с козия крак, ако някой още мърда!

:cry:

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Нед 18 май 2008 21:57

Не падай на тяхното ниво, най много да си изпатиш от куките.
Направи го както трябва - викни мутрите (застрахователя) и куките, те ще ги оправят.

Ако крадците са от форума и гледат темата - като се накефите на голфчето само го оставете някъде, няма да имате проблеми с куки, застрахователи и членове на форума...

Потребителски аватар
zdravko_1986
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_1986 » Нед 18 май 2008 21:58

Колега, ако случайно ги намериш тия изродчета, много внимавай какво правиш, за да не си ги отлежиш после. Най добре остави кучето да се оправи с тях. :idea:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Нед 18 май 2008 22:00

Или се обади .. на мене попринцип не ми пука какво правя така че няма да има проблем да ги оставя без крака.. и ще им подаря моята карта за градския транспорт..

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Нед 18 май 2008 22:05

Абе бой бее! За такива само бой ама до смърт!!! Ако го хванеш в един чувал и никой няма да разбере, че ти си виновен! Само това за тия боклуци дето отнемат щастието на другите! Ние ли ще сме хората които ще не тъпчат някакви отрепки? Направо съм бесен :evil: Поставям се на твоето място! Знам, че ти е много тежко, знам, че си пристрастен към тая кола (представям си ако на мен ми се случи какво ше ми е! :() Ако не ги оправим ние на такива боклуци няма кои да ги оправи!!! да знае те :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Нед 18 май 2008 22:11

Щом го карат има надежда, не се предавай колега...

Потребителски аватар
kam_tod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kam_tod » Нед 18 май 2008 22:36

Взех да превъртам вече... :cry:
Само тормозя кучето за глупости... :cry:
Ще ходя да го храня, че са му кървясали очите вече от злоба... днеска го оставих за 5 минути в колата и задната седалка я е направил на дреп... явно някой е минал покрай колата...
От малък съм го возил в Черньо и го познава много добре, все пак е куче, я нещо ще надуши, я ще чуе двигател (в едно предаване казаха, че кучетата чуват уникално звука не еднакви типове двигатели и разпознават тоя на стопанина си), вози се до мен на дясната седалка...
Днес от 6ч. сутринта та до 4-5ч вечерта... измъчи се жовотинката и той... в тия жеги.
Тия нещастници ще имат късмет ако ги засеча без Любчо! Но няма да им е голям късмета!!!

Потребителски аватар
K_Power
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот K_Power » Нед 18 май 2008 22:44

kam_tod написа:Взех да превъртам вече... :cry:
Само тормозя кучето за глупости... :cry:
Ще ходя да го храня, че са му кървясали очите вече от злоба... днеска го оставих за 5 минути в колата и задната седалка я е направил на дреп... явно някой е минал покрай колата...
От малък съм го возил в Черньо и го познава много добре, все пак е куче, я нещо ще надуши, я ще чуе двигател (в едно предаване казаха, че кучетата чуват уникално звука не еднакви типове двигатели и разпознават тоя на стопанина си), вози се до мен на дясната седалка...
Днес от 6ч. сутринта та до 4-5ч вечерта... измъчи се жовотинката и той... в тия жеги.
Тия нещастници ще имат късмет ако ги засеча без Любчо! Но няма да им е голям късмета!!!

Няма смисъл, намери колата, пък майната им, оня горе си знае раотата! Ако ги хванеш, просто един хубав бой, но пак не си заслужава, щото ти можеш да го отнесеш!

Потребителски аватар
MaDNesS
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MaDNesS » Нед 18 май 2008 22:46

Дано да Го Нямерят Клега или някои Kолега го засече на някои път

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 640#285640

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Нед 18 май 2008 22:58

MaDNesS написа:Дано да Го Нямерят Клега или някои Kолега го засече на някои път

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 640#285640

Колега, преименувай темата на "Открадната кола, моля помогнете!!!" или нещо от сорта, така хората си мислят, че е поредната акция за събиране на пари за някой дом за сираци...

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Нед 18 май 2008 23:01

мамка им де*ба , ръцета да им изсъхнат яйце да не могат да си обелят , краката да им се схванат педал да не могат да натиснат мършите долни......

камене успех бате и ще хвърлям по едно око :?

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”