Откраднат МК2, рег.ном. С8497МВ, Награда за инфо - 1800 лв.
- bugster
- Автомобил:
- Двигател:
Темата вече има линк и във Мазда форума. Помолих един приятел да постне линка към нашия форум!
http://forum.mazdabg.com/viewtopic.php?p=92131#92131
Дано с нещо помогне!
http://forum.mazdabg.com/viewtopic.php?p=92131#92131
Дано с нещо помогне!
- jetttlii
- Автомобил:
- Двигател:
Колегата е много голям пич, мога само да кажа евала.... аз довечера тръгвам за Ст.Град, но ще мина да огледам из Филиповци и после по Околовръсното...kam_tod написа:Обиколихме с колегата lowrider, за което му благодаря много! Само му звъннах и дойде! Евала! Досега го държах да ми слуша глупостите...
Празно ми е... няма го един черен МК2 да ми запълни празнотата...
Обадих се на всички таксиметрови фирми, около 16 са за София, само 4 от тях се навиха да пуснат съобщение за колата, което пак е нещо...
Колеги, направил съм един файл с бележки с данните за колата, които могат да се разпечатат и изрежат, пак тръгвам из София и де що видя бакшиш, ще му давам листче с данните на колата...
За съжаление, не мога да го кача тук, не знам как...
Word-файл е и в текст-боксове съм написал следния текст:
Откраднат е
Черен Голф 2 GTI 16v
Има теглич
Рег. номер: С 8497 МВ
0888 22 08 04 – Камен
Моля всички, колеги, които имат принтери и време, да разпечатат по няколко листа с тези бележки, да ги изрежат и де що видят бакшиш, да им дават.
Благодаря ви предварително!

Колеги, направил съм един файл с бележки с данните за колата, които могат да се разпечатат и изрежат, пак тръгвам из София и де що видя бакшиш, ще му давам листче с данните на колата...
За съжаление, не мога да го кача тук, не знам как...
Word-файл е и в текст-боксове съм написал следния текст:
Откраднат е
Черен Голф 2 GTI 16v
Има теглич
Рег. номер: С 8497 МВ
0888 22 08 04 – Камен
Моля всички, колеги, които имат принтери и време, да разпечатат по няколко листа с тези бележки, да ги изрежат и де що видят бакшиш, да им дават.
Благодаря ви предварително!

- emi9
- Автомобил: New Beetle
- Двигател:
kam_tod написа:Обиколихме с колегата lowrider, за което му благодаря много! Само му звъннах и дойде! Евала! Досега го държах да ми слуша глупостите...
Аз само се возих и оглеждах...
Не видяхме нищо...
Спрях едни ченгета да има кажа за голфа, ама се оказа, че вече е пуснат за издирване!!! Това поне е някакво облекчение, дори и минимално... Казаха, че камерите на България са с висока резолюция и могат да ги видят копеленцата... та утре първата ми работа е да ходя в 1-во РПУ и да ги натискам да разглеждат камерите от днес, откъм 16:00ч.
Това е засега...![]()
Не ми се спи, не ми се яде, не ме свърта на едно място...
Празно ми е... няма го един черен МК2 да ми запълни празнотата...
Първо да кажа супер ми е кофти, знам какво е да обичаш Голф.
Относно камерите в София - имам (не)щастието да живея в зона с 24 часово видео наблюдение и там и паркирам. Преди месец ми думнаха мигачите(бели естествено), а на следващата вечер ми срязаха и гумата - още чакам на 1-во районно и видеоконтрола.
Обадих се на приятел таксиджия - обеща да помогне.
Ако мога да направя нещо и да помогна - 0878 56 46 88 Еми
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Прати ми го ще го кача!
Последна промяна от Vizor на Пон 19 май 2008 13:59, променено общо 1 път.
Vizor написа:Прати ми го на i.markovski@port.bg аз ще го кача!
Изпратих го.
Благодаря ти!
Колеги, тръгвам след малко да обикалям бакшишите... ще се въртя в следните райони: Младостиите, Дружбите, Мусагеница, Дианабад, Дървеница, Изток, Слатина и др.
Моля всички, колеги, които имат възможност, да разпечат от лисчетата и да ги дават на бакшишите в техните квартали и там, където работят...
Аз съм подготвил към 200 бр. за днес, но нека всеки да разпечата колкото може, дори по 10 бр. да бъдат раздадени от повече хора, пак ще е от полза... надявам се.

Последна промяна от kam_tod на Пон 19 май 2008 14:03, променено общо 1 път.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
zmeev_2 написа:kam_tod написа:Нещо на немски... не знам какво означава...
човече ако знаеш какво точно пише кажи ми точно,незнам но точно такава лепенка ми се наби в очите на един Голф.Не говоря празни приказки и неси измислям.
някъде там във вашия район ли го видя ? Аз мога да побродя вечерта да видя за какво става дума..
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”