Всички камери във Варна работят офицялно пазете се,коланите

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
Wish_Master
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Wish_Master » Съб 17 май 2008 11:06

На мен вече ми влизаха в багажника, защото спрях на червено на Т-образното кръстовище след "Пикадили" Младост... Баси, как не ме е срам да спазвам светофарите :twisted:

Потребителски аватар
schmidt
Автомобил: vw mk3 tdi-gti
Двигател: 1z 90hp
Контакти:

Мнениеот schmidt » Съб 17 май 2008 12:18

Луда работа... чак и колана ли засичат?!?!? Лошо, лошо..... много лошо... :roll:

Потребителски аватар
V_i_T
Автомобил: Golf 2 GTI
Двигател: PB 1.8i 112 hp 1991
Контакти:

Мнениеот V_i_T » Съб 17 май 2008 16:20

NovobranecGT написа:
V_i_T написа:комшията ми така получи наскоро честитка хем за минаване на жълто, хем без колан.

Дам, а ако и автомобила е мръсен става чудно, 3 в 1 :D
П.П.Не знам дали аз си въобразявам, ама едно време като взимах книжка, минаването на оранжево беше "законно".Когато не можеш да спреш си минаваш на оранжево, нали и за това е тази светлина :shock

Еми и той се опита да докаже същото, ама ....... - иди доказвай, че нямаш сестра. Доколкото знам, не стана с обжалването и има 50 лв. и 10 точки за колана и май 40 лв. и 6 точки за жълтото - нещо такова беше. Бе да не се случва на други

jims
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jims » Съб 17 май 2008 16:58

-

Последна промяна от jims на Пон 16 юни 2025 12:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
DOCDOBREV
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DOCDOBREV » Нед 18 май 2008 7:15

Снощи мой приятел ми разказа как са го викали за да го глобят.Издирили го по телефона.Нарушението му е ,че се престроил от средна лента в тази за ляв завой.Не е минавал на червено,бил е с колан.В последния момент обаче се сетил,че трябва да завива наляво,бил е първа кола на светофара и се е престроил.Вика"камерата се вижда как следи колата и като съм спрял почва на зумира за да се види номера на колата."Даже каза ,че се видяло жената с какъв цвят на косата е.Внимавайте!

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Нед 18 май 2008 18:34

V_i_T написа:
NovobranecGT написа:
V_i_T написа:комшията ми така получи наскоро честитка хем за минаване на жълто, хем без колан.

Дам, а ако и автомобила е мръсен става чудно, 3 в 1 :D
П.П.Не знам дали аз си въобразявам, ама едно време като взимах книжка, минаването на оранжево беше "законно".Когато не можеш да спреш си минаваш на оранжево, нали и за това е тази светлина :shock

Еми и той се опита да докаже същото, ама ....... - иди доказвай, че нямаш сестра. Доколкото знам, не стана с обжалването и има 50 лв. и 10 точки за колана и май 40 лв. и 6 точки за жълтото - нещо такова беше. Бе да не се случва на други

Просто трябва да си караме с 40км/час, за да можем да спираме като светне оранжево и да се молим да няма някой засилен зад нас...Като цяло е немислимо, опитвам се да карам с толкова, но чувствам как не правя услуга на обществото, а точно обратното....ставам заплаха за всички участници в движението, или те за мен :?: Стават едни колони,почва се с малоумните изпреварвания и ме хваща страха...просто улиците са прекалено малки за целия поток коли, 3-пъти над капацитета си(тук в Русе).
jims написа:Момчета мога да ви кажа, че до 6 месеца трафика във Варна ще намалее с 50% :lol:
Не заради друго ами просто половината шофьори ще останем без книжки заради такива всекидневни нарушения :)

Батка, това е хубаво, отваряйте фирма за възстановяване на точки и къртете пари :wink: :twisted:

Потребителски аватар
PavlinPufi
Автомобил: VW PASSAT 1.9TDI PD
Двигател: ATJ-2000

Мнениеот PavlinPufi » Пон 19 май 2008 16:11

Кофти работа.

Върни се в “Пътеводител”