Всички камери във Варна работят офицялно пазете се,коланите
- Wish_Master
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- V_i_T
- Автомобил: Golf 2 GTI
- Двигател: PB 1.8i 112 hp 1991
- Контакти:
NovobranecGT написа:V_i_T написа:комшията ми така получи наскоро честитка хем за минаване на жълто, хем без колан.
Дам, а ако и автомобила е мръсен става чудно, 3 в 1
П.П.Не знам дали аз си въобразявам, ама едно време като взимах книжка, минаването на оранжево беше "законно".Когато не можеш да спреш си минаваш на оранжево, нали и за това е тази светлина
Еми и той се опита да докаже същото, ама ....... - иди доказвай, че нямаш сестра. Доколкото знам, не стана с обжалването и има 50 лв. и 10 точки за колана и май 40 лв. и 6 точки за жълтото - нещо такова беше. Бе да не се случва на други
- DOCDOBREV
- Автомобил:
- Двигател:
Снощи мой приятел ми разказа как са го викали за да го глобят.Издирили го по телефона.Нарушението му е ,че се престроил от средна лента в тази за ляв завой.Не е минавал на червено,бил е с колан.В последния момент обаче се сетил,че трябва да завива наляво,бил е първа кола на светофара и се е престроил.Вика"камерата се вижда как следи колата и като съм спрял почва на зумира за да се види номера на колата."Даже каза ,че се видяло жената с какъв цвят на косата е.Внимавайте!
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
V_i_T написа:NovobranecGT написа:V_i_T написа:комшията ми така получи наскоро честитка хем за минаване на жълто, хем без колан.
Дам, а ако и автомобила е мръсен става чудно, 3 в 1
П.П.Не знам дали аз си въобразявам, ама едно време като взимах книжка, минаването на оранжево беше "законно".Когато не можеш да спреш си минаваш на оранжево, нали и за това е тази светлина
Еми и той се опита да докаже същото, ама ....... - иди доказвай, че нямаш сестра. Доколкото знам, не стана с обжалването и има 50 лв. и 10 точки за колана и май 40 лв. и 6 точки за жълтото - нещо такова беше. Бе да не се случва на други
Просто трябва да си караме с 40км/час, за да можем да спираме като светне оранжево и да се молим да няма някой засилен зад нас...Като цяло е немислимо, опитвам се да карам с толкова, но чувствам как не правя услуга на обществото, а точно обратното....ставам заплаха за всички участници в движението, или те за мен

jims написа:Момчета мога да ви кажа, че до 6 месеца трафика във Варна ще намалее с 50%![]()
Не заради друго ами просто половината шофьори ще останем без книжки заради такива всекидневни нарушения
Батка, това е хубаво, отваряйте фирма за възстановяване на точки и къртете пари

- PavlinPufi
- Автомобил: VW PASSAT 1.9TDI PD
- Двигател: ATJ-2000