Вчера се возя в колата на комшията ( пасат 5.5 ) и гледам в жапката му има изтудител за напитки. Не е голяма философия просто още един изход за парното.
Интересува ме колко работа е да се отреже маркуча на парното да се тури един 3'ник който отива към жабката?
Някой да го правил това за Г3 ?
Охладител в жабката
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Точно де то си една дупка в която влиза маркуч.
Сега остава някой да сподели от къде минават маркучите щото снощи погледнах от къде влизат маркучите на парното и на климатика на отделни места са.
Някъде трябва да се съединят. На мене ми трябва сега дали са далече тия изтудителните маркучи от жабката и колко трябва да разглобявам.
Сега остава някой да сподели от къде минават маркучите щото снощи погледнах от къде влизат маркучите на парното и на климатика на отделни места са.
Някъде трябва да се съединят. На мене ми трябва сега дали са далече тия изтудителните маркучи от жабката и колко трябва да разглобявам.
- Dobromirski
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARL 150+ hp
- Контакти:
Колега, почти на всички коли въздуховода за десният плафон минава над или зад жабката. Просто демонтирай жабката за да видиш къде точно е въздуховода, отбележи си от вътрешната страна на жабката къде горе долу са най-близо един до друг, после монтирваш обратно жабката и дупчиш с едно свредло фи 12 жабката и едната стена на въздуховода едновременно. После вкарваш една ПВЦ тръбичка със същият външен диаметър за да ги свърже двете и да предотвратиш изтичане не въздух между тях.
ПС: края на тръбичката, който влиза във въздуховода, отрежи под 45' , и го монтирай с наклона срещу потока.
ПС: края на тръбичката, който влиза във въздуховода, отрежи под 45' , и го монтирай с наклона срещу потока.
шкода фабия имат бабрично жабче в ляво под кормилото за изтудяване на напитки виш в някой морга схемата жабката или направо земи цялата жабка или охладител и си ги закачи.
Последна промяна от maznia на Съб 24 май 2008 3:40, променено общо 1 път.