Протест срещу акцизите на горивата, включете се, ако искате

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 19 май 2008 15:54

Lavro написа:Превозвачите мислят само за себе си - никой от тях не споменава цената на бензина.Така че за колегите, които не карат с дизел, е напълно безпредметно подобно участие.
Според мен би било прекрасно някой да намери и публикува тук и-мейла на т.нар. омбудсман и да го залеем с писма.Ако не помогне, няма и да навреди, а ще се включат далеч повече хора.Да видим как ще реагира.Не съм кой знае какъв оптимист, но знае ли човек....

Тоя омбудсман не е ли нещо на регионално ниво..?
И не е ли по-добре да поспамим лукоил?

Потребителски аватар
trohata
Автомобил: HYUNDAI I40
Двигател:

Мнениеот trohata » Пон 19 май 2008 16:10

Tinko написа:Колеги нищо няма да направим освем да се вкараме в някоя беля, незнам кой ви казва, че цените по другите държави са по-ниски. В испания в момента бензина е 1.3 Евро а дизела е 1.2 Евро. Дори да има протест какво ще постигнем? Спад от 0.5% да ни замажат очите и след 1 година пак ще го вдигнат, дори се замислям, че и няма да чакат толкова. :roll:

ПРАВ СИ 1,20Х1,95=2.34 НАИСТИНА Е ПО ЕВТИНО !!!!!! :глупав

Те понеже Испанците са по бедни от нас милите

Хора разберете ,че София не е България ,има големи градове в които хората мечтаят за заплата от 500лв. но няма !

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Пон 19 май 2008 16:18

Мани че са по-бедни ама и пътища са им едниии ... ние сме по-добре отваскъде ....

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Пон 19 май 2008 16:32

longora написа:Tinko моя приятел ми каза че дизела е 1 евро а бензина е около 1.2 евро ... Но дори и да са на наще цени качеството е много по-добро ... Готов съм да давам по 2.50 но нека качеството да е на ниво .. Сипах нафта от цистерна и колата хем работи по хубаво, по пъргава е и харчи по малко ( в цистерната горивото още не е разредено ) Защо и храната ни е по скъпа от тяхната ...

А това дето лъжат в литрите, особенно в Лукойл? :roll:

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Пон 19 май 2008 17:32

Лъжат яко мама им мръсна! Вчера отивам в Лукойл на околовръстното ( от Суходол посока Овча Купел ) и по принцип аз си сипвам защото знам че като натиснеш пистолета докрай и ти пълни 50% нафта 50% пяна и си сипвам аз като натискам пистолета съвсем леко... Та спирам на колонката и една бензинджиика веднага ме нападна и нямаше как аз да си сипя .. казвам за 20лв дизел и като се качих в колата стрелката не беше мръднала и с 1 деление ... Лошо ми стана. За това колеги си сипвайте само вие и по лекичко :)

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Пон 19 май 2008 17:35

протест и да има няма да е успешен май....
а за маменето с литрите е до определена бензиностанция...сами си сипвайте на една верига но на различни обекти и ще разберете какво имам на предвид...то се усеща как пистолета пуска само въздух а брояча си върти :wink:

Последна промяна от parno на Пон 19 май 2008 17:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
4oroi4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 4oroi4o » Пон 19 май 2008 17:35

И аз съм за!!!

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Пон 19 май 2008 17:39

Smoke аз миналата седмица сипвах бензин в едно шише от 10 литра .. като натисна пистолета докрай и спира течни бензин и пръска само пяна .. Такова нещо съм гледал и като сипвам в резервоара на пасата ... само измама. Аз като сипвам гледам стотинките да не скачат през 10-20 а да са като стотни общо взето 1 2 3 4 5... 20 и т.н. :) Тогава най-много се усеща че си сипал :)

Потребителски аватар
volodya iliev
Автомобил: Passat B5
Двигател: APT 2000 4MOTION

Мнениеот volodya iliev » Пон 19 май 2008 18:40

Напално ви подкрепям колеги и аз сам с вас така вече не се издаржа това направо на нищо не прилича.

Lavro
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lavro » Пон 19 май 2008 19:11

ISRalien написа:
Lavro написа:Превозвачите мислят само за себе си - никой от тях не споменава цената на бензина.Така че за колегите, които не карат с дизел, е напълно безпредметно подобно участие.
Според мен би било прекрасно някой да намери и публикува тук и-мейла на т.нар. омбудсман и да го залеем с писма.Ако не помогне, няма и да навреди, а ще се включат далеч повече хора.Да видим как ще реагира.Не съм кой знае какъв оптимист, но знае ли човек....

Тоя омбудсман не е ли нещо на регионално ниво..?
И не е ли по-добре да поспамим лукоил?

Не е на регионално, един е за цяла България, казва се Гиньо Ганев.Него имам предвид.По принцип той трябва да защитава интересите на хората срещу държавата.
Той и така и така нищо не прави, да му създадем малко работа.

Потребителски аватар
shondy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот shondy » Пон 19 май 2008 21:50

Протест колеги ще има. Утре 20.05.08 отиваме в общината заедно с някои от другите живо заинтересовани колеги за да разберем какви са бирукратничните им изисквания за обявяване на стачка . След което ще обявя дата и мястото на събитието. Дотук по груби сметки сме между 500 и 800 човека. Има желаещи чак от благоевград да дойдат .Надявам се да сме толкова спотени и в това ,колкото в думите си тук в форумите. Моля да разпростаните този пост и по другите форуми ,който се коментира темата - за да се запознаят възможно най много хора с това ни нъчинание . До края на утрешния ден ще бъдат съставени основни щрихи върху исканията ни ,които включват освен исканията за бензин и такива за повишаването на минималната работна заплата и строг контрол върху цента на горивата . Запомнете едно СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА само така ще се разбере нашето събиране.

Потребителски аватар
Bumer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bumer » Пон 19 май 2008 22:00

много сме-силни сме :rocketwhore

Потребителски аватар
calm
Автомобил: VW PASSAT B5
Двигател: 1.8T
Контакти:

Мнениеот calm » Пон 19 май 2008 22:10

На мен цялата работа ми прилича на "всенародно" въстание по време на османското робство. Тук- там пукне пушка, ама оръдието е в мазето. Ква е таа организация, кво е това чудо?! ... И що секо чудо се прави за три дни. Трябва си подготовка, организация ... и един да води "парада", другите да го следват.
От толко много войводи с чети от по 500 калпака, до сега се видя какво стана. Не е ли да обхване всички- заеби.

Потребителски аватар
ediface
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ediface » Пон 19 май 2008 22:16

кога 6те ги нападаме и аз сам за

Потребителски аватар
calm
Автомобил: VW PASSAT B5
Двигател: 1.8T
Контакти:

Мнениеот calm » Пон 19 май 2008 22:42