Ремонт на кормилото.

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
vladtod®
Автомобил: Passat
Двигател:

Мнениеот vladtod® » Нед 03 дек 2006 18:58

Съмнителният написа:Колеги, някои може ли да ми каже номррата на тези два лагера [/list]

нямат номера ,отиваш в магазина и питаш ,стига да са компетентни ще схванат за какво говориш.При мен в два магазина се чесаха за главата. :lol: В Елит кар ги намерих.

Потребителски аватар
тръба
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот тръба » Пон 19 май 2008 22:50

И аз се сбъсках с този проблем. Преди година припукваше леко, сега стана нетърпимо.Разфасовах и изкормих всичко от волана до рейката.Кормилната конзола, която е нитована към таблото не се пипа. При мен повреден е долния (много е долен и мръсен) пластмасов лагер(колегата преди мен е дал снимка). Хрумна ми идея да го сменя с метален. Понеже има доста свободно място в конзолата, си мисля да шибна 3-4 лагера. Какво мислите вие?
Колата е Г2.
Като направя колата, ще пиша пак...

Потребителски аватар
тръба
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот тръба » Чет 22 май 2008 22:39

Разбих лагера, за да видя как е вътре. За мое успокоение, под пластмасите се оказа метален.Тръгнах да го търся из магазините, ама излезна мега дефицитен. След двудневно търсене го намерих в "Ауто +" май се казваше магазина.До хотел "Санкт Петербург", на 20 метра от училище "Пейо Яворов" (Пловдив).Цена 6.50лв. Имаха и за Голф 3. Смяната на въпросният лагер е със средна трудност.

Върни се в “Passat”