Mk4 R32 look
- stenly_m
- Автомобил: GOLF 4 TDI
- Двигател: ASV
- Контакти:
колега, според мен трябва да са черни джантите за да се връзват на решетката фаровете и стоповете...дори бих ти преложил да ги направиш цвят тъмен графит...или светъл, черни не седят чак толкова добре, но и графитени почти черни ще е супер, поне аз октомври месец смятам такива джантета да сложа на моята и един съвет направи си я както на тебе ти харесва, това, че на някой друг не му се връзва концепцията за черното или графитеното си е негово мнение, по-важното е като си погледнеш колата да ти става драго...

ре
Ако твърдо си решил за джантите да са черни, то направи и таван в такъв цвят! Примерно: Пиано Блек 

ре
russonera написа:Ами да ако има нещо черно като тавана,решетката наистина и фаровете и стоповете и те са черни тогава може да се получи.Но на мен повече си ми харесват светли.
Аз имах предвид, в случай, че категорично е решил за джантите да са черни. Имаче другия вариат и нам повече ми харесва

- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
xaxaxa
kircheto написа:russonera написа:kircheto написа:Вече ставам разноглед, с толко много различни мнения объркан, ще го направя както ми хареса на мен !Ако сички бяха единодушни бих се повлиял но сега НЕ!
Ами бате то колата не я ли правиш за това.На теб да ти харесва.Прави я по твои вкус.
Принципно да, но когато се колебая, като с цвета на джантите питам разбирачите !Ако всички беха единодушни щех да се повлия ,но според мен снимката много лъже ,и все пак като отида при праховото ще гледам каталози на цветове и снимки на боядисани джанти и ще реша на място!
Чета че търсиш мнението на "разбирач" и реших да ти дам съвет все пак съм си ...... кекекекеке
Браточка джантите трябва да са или с цвета на колата или сивички

НАЗДРАВЕ

- Individual
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател: