Добрич - локални сбирки - Архив
- gilzata1980
- Автомобил:
- Двигател:
- peicho_petrov
- Автомобил: golf3 cabrio
- Двигател: 1.8
- ShoGo_GTI
- Автомобил: 18Т 2002 VW GOLF GTI EXCLUSIVE
- Двигател: AUQ 180
- Контакти:
имаше среща но бяхме само 4 човека някой хора са в бокса някой явно ги домързя но пак отчетохме малко присъствие без снимки.
с колегите които бяхме там решихме вече другата седмица да се съберем в 18:30 на лук ойл-а да отдем на паркинга на зоопарка понеже там има повечко място и барче че да отморим на бира
та 25.05.08 18:30 на ЛУК ОЙЛ И СЛЕД ТОВА ОТИВАМЕ НА ЗООПАРКА (да пием по 1 бира с маймуните
)
с колегите които бяхме там решихме вече другата седмица да се съберем в 18:30 на лук ойл-а да отдем на паркинга на зоопарка понеже там има повечко място и барче че да отморим на бира

та 25.05.08 18:30 на ЛУК ОЙЛ И СЛЕД ТОВА ОТИВАМЕ НА ЗООПАРКА (да пием по 1 бира с маймуните

Последна промяна от ShoGo_GTI на Вто 20 май 2008 7:42, променено общо 1 път.
- peicho_petrov
- Автомобил: golf3 cabrio
- Двигател: 1.8
- valyo_v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Lov4o написа:та 24.05.08 18:30 на ЛУК ОЙЛ И СЛЕД ТОВА ОТИВАМЕ НА ЗООПАРКА (да пием по 1 бира с маймуните)
решавайте колеги по от рано за да са на ясно повече хора (някой не влизат всеки ден и са възможни недуразумения)
когато и да е.. тая седмица ще се опитам да намина поне,а само като мое мнение е че на 24 е празник и всеки по банкети пак напред назад.. кой по работа.. 25 няма ли да е по спокойно ? хем е неделя и се предполага че е почивен ден?! за мен няма проблем когато и да кажете! (винаги мога да изчезна за малко и да дойда на сбирката)

само да кажа за стикерите че отново са дефицит тук! надявам се гошо-гилзата да е направил стикери като оригиналните,ако не .. пак ще потърся за напред.
- ShoGo_GTI
- Автомобил: 18Т 2002 VW GOLF GTI EXCLUSIVE
- Двигател: AUQ 180
- Контакти:
valyo_v написа:Lov4o написа:та 24.05.08 18:30 на ЛУК ОЙЛ И СЛЕД ТОВА ОТИВАМЕ НА ЗООПАРКА (да пием по 1 бира с маймуните)
решавайте колеги по от рано за да са на ясно повече хора (някой не влизат всеки ден и са възможни недуразумения)
когато и да е.. тая седмица ще се опитам да намина поне,а само като мое мнение е че на 24 е празник и всеки по банкети пак напред назад.. кой по работа.. 25 няма ли да е по спокойно ? хем е неделя и се предполага че е почивен ден?! за мен няма проблем когато и да кажете! (винаги мога да изчезна за малко и да дойда на сбирката)
само да кажа за стикерите че отново са дефицит тук! надявам се гошо-гилзата да е направил стикери като оригиналните,ако не .. пак ще потърся за напред.
КОЛЕГИ МНОГО СЕ ИЗВИНЯВАМ, ОБЪРКАЛ СЪМ КЛАВИША

valyo_v благодаря ти че ме подсети

- gilzata1980
- Автомобил:
- Двигател:
стикери имаааааа,само да искате!!!!всякакав размер и цвят!!!!!!!а относно за Сливен ще ходя с четерима приятели!така че ако има навити да караме пакет,няма проблем!Мисля да трагнем към 4.00....че да сме там около 8.00.....когато викат и състезателите!!!!ако има навити-газ,чорапи,наметалоооооооо.....за Сливен!!!
- the stig
- Автомобил:
- Двигател:
Гилза относно стикерите ще ти званна да се разберем кога каде и тн.. да си порачам.А за Сливен май няма да мога да отида защото двама от приятелите се отказаха и оставаме само аз и още едно момче и ще ни дойде пътя много скъпо
Ако при някой колеги има едно място мога да вляза на партия за горивото и аз да се радвам да гонките