ПП:Между другото аз документите на колата не си ги вадя никога освен когато ме спират куките :f_ckyou: и въпросната бележка е хванала крака,когато беше акцията"качулка след дъжд"
Въпрос за гражданската
- gti
 - Автомобил: MK4 R32
 - Двигател: BFH 2003
 - Контакти:

Въпрос за гражданската
Днес бях спрян и сините лампи  :f_ckyou: за поредната проверка и се оказа че ми липсва квитанцията от вноските за гражданската искаха акт ала бала със седем лева ги укротих,но въпроса ми е валидна ли ми е сега гражданската и може пак да ми се издаде документ че всичко е ок?
ПП:Между другото аз документите на колата не си ги вадя никога освен когато ме спират куките :f_ckyou: и въпросната бележка е хванала крака,когато беше акцията"качулка след дъжд"

на шибаните жандермеристи,ма това май е за темата на Асен в основния форум.

- musura
 - Сър
 - Автомобил:
 - Двигател:

Re: Въпрос за гражданската
gti написа:със седем лева ги укротих
егати дефлацията, скоро със шепа семки ще се минава
- gti
 - Контакти:

musura написа:gti написа:със седем лева ги укротих
егати дефлацията, скоро със шепа семки ще се минава
Аз по принцип винаги минавам с две лева,но тоя път и фара беше изгорял и ми беше неудобно да се пазаря повече.

- gti
 - Контакти:

Lawyer написа:Недоумявам как при валидна от външна страна полица въобще им влиза в работата на "зелените" да търсят разни квитанции?!:
И на мен ми се стори страно,но на момента не бях запознат и нямаше как да споря,както и да е днес говорих и с човека който ми направи гражданската и каза че ще ми напише нова бележка.
- ANNIHILATOR
 - Автомобил:
 - Двигател:
 - Контакти:

- тръба
 - Автомобил:
 - Двигател:
 - Контакти:

gti написа:Днес бях спрян и сините лампи :f_ckyou: за поредната проверка и се оказа че ми липсва квитанцията от вноските за гражданската искаха акт ала бала със седем лева ги укротих,но въпроса ми е валидна ли ми е сега гражданската и може пак да ми се издаде документ че всичко е ок?
ПП:Между другото аз документите на колата не си ги вадя никога освен когато ме спират куките :f_ckyou: и въпросната бележка е хванала крака,когато беше акцията"качулка след дъжд"![]()
на шибаните жандермеристи,ма това май е за темата на Асен в основния форум.
БМУАХАХАХОХОХО!!! :f_ckyou: cop :f_ckyou:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”