Gal написа:webdude написа:Gal написа:jims написа:Хора направо не знам тия разходи как ги правите
Моя Голф докато го карах на бензин в началото - 7-8 извънградско, 12 градско. Няколко седмици след като го купих бензина приключи кариера
Газ последни засичания: 9-10 извънградско при каране до около 150 макс. Повечето време около 100-120.
Градско (Варна) каквото и да прая под 15 не пада
В София пак ми даде около 12-13 градско ама не се брой, беше по празниците и нямаше движение

тоя моедел са така
не върви много, ама за сметка на това харчи много

Аре ся да нямам наблюдения върху харчът на 1,8 20в да го кажеш т'ва ама ... не въври някак си
ти колко искаш да харчи ?
При мен е 6/100 извънградско със 100 - 110 и 9-10 /100 градско
колкото до вървенето ... не върви много (горе долу колкото 1,8 20в на Пасат)

Има обаче доста двигатели, които вървят много повече, а харчат пак толкова, да не казвам и по-малко

Не е ли по-удачно 2.0 и 115 коне?

Винаги съм казвала, че пасатора е тромав, явно го сравнявам с нещо друго

А за разхода....една кола на 60 хиляди км,която не е ръчкана безумно и пипана от кви ли не майсторета, дали може да се сравнява с такава, дето не си знае км и кой ли не се е учил на нея? От там и разлика в разходите...
Тва с километрите незнайни няма да го коментирам ... няма нужда !
Ти защо не караш 2.0 150 к.с или 2,3 примерно 170 к.с ? Нали ще гори пак толкоз пък ще върви повече. За 1,8 150 к.с няма да говорим щото той доказано гори по-малко !
1,6 100 к.с е за моята кола това което 1,8 20в за твоята ... (без да се заяждам)
Ся в момента влизаме в безмислени спорове ... ти след мамлко ще кажеш, че 1,4 ми харчи повече от АБФ ... щом така ти отърва да си мислиш ... добре.
Колкото до 2.0 115 к.с - да по удачен е, но както всички знаем на пазара на коли втора ръка се гледа повече състоянието на колата която копуваш ... После другото 2.0 115 к.с не е тоз двигател дето върви МНОГО повече ... виж АБФ е друга бира ...
После 2.0 115 к.с е GTI - това значи джанти с 5 болта (по трудно се намират, а и обикновенно са по скъпи), двг-то е 115 к.с (поне 100 лв. по голям данък) ... обикновенно се кара с 15" - по-скъпи гуми и прочие ... не са много по-големи разходи, но все пак ги има.