Трябва ли от там да му издадът протокол за каското или може и аз да си докарам колата тук в Радомир и тукашните полицай да ми издадат, и изобщо трябва ли да се вади протокол ?????
Спешна помощ !!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- doko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Спешна помощ !!!!
Колеги спешно ми трябва помощ. Вчера брат ми си намери колата в студентски град с счупено задно стъкло и една седдмица ще е в бокса, аз му дадох мойта кола и днес са я запалили в студенски град майка им мрсна незнам какво става вече. Брат ми каза, че задницата е обгоряла, стопове броня ламарини централкно инсталацииии задна седалка таван....
Трябва ли от там да му издадът протокол за каското или може и аз да си докарам колата тук в Радомир и тукашните полицай да ми издадат, и изобщо трябва ли да се вади протокол ?????
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
lowrider написа:group® написа:Вие па веднага фаталисти ... Може просто да са запалили пухчета и готово ...
Ония ден точно така лумна един пожар при Вселената
офтопик: Вчера в младост 2 беше станала голяма мизерия, 1-2 изгорели контейнери от пластмасовите, сега като се замисля, точно до тях има няколко тополи...
офтопик:Един контейнер изгорял естествено, а причината не са пухчетата, а онези клони дето са там. Тях са ги запалили дечурлигата.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”