Препоръчай филм
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ZLaTa_KiFLa
- Автомобил:
- Двигател:
- Dessi
- русият голф
- Автомобил: VW Golf 2002
- Двигател: 1.9 TDI ASZ
- Контакти:
%20Cover.jpg)

Група приятели отива да купонясва на мистериозен остров . Те “получават повече отколкото са очаквали” от весело парти и готино изкарване, заради тяхната надменност са нападнати от зомбита – убийци и ужасяващи създания, възнамеряващи да пируват с плътта на уплашените колежанчета. Само с няколко оръжия и малкото им оставащо време те се подслоняват в стара къща, в която ще открият тайните на "Къщата на Смърта.
Не е лош

Младият студент Крис (Дезмънд Харингтън) трябва бързо да прекоси планините на Западна Вирджиния, но е принуден да направи един неочакван завой.
Той отмества поглед от изоставеният път само за секунда, но това е достатъчно, за да се сблъска с група тинейджъри, чиято екскурзия е възпрепятствана от повредената им кола. Част от младежите решават да потърсят помощ, но откриват само една зловеща колиба, в която живеят трима обезобразени канибали.
Започва едно наистина кърваво преследване - страхотно, скоростно влакче на ужасите!

На място като това, никой освен ТЯХ не може да чуе писъците ти!
Продължение на касовият хит от 2003-та ''Погрешен завой", но много по - кърваво и брутално! Някъде там в планините, насред пустите и задънени без изход пътища те са живи и чакат, дебнат готови за отмъщение и за нова кръв! Група младежи участници в реалити шоу, минават по пряк път, по който повечето от тях ще намерят смъртта си. Останалите оцелели ще трябва да се борят за живота си в зловещите и гъсти планини, където никой не може да чуе виковете им, освен преследвачите им - канибали, които са по дирите им, имащи намерението и целта да ги направят на части !!!!
- zmej
- Автомобил: Audi 8D5 Quattro
- Двигател: AJL
- Контакти:
orgasmatron написа:Wristcutters: A Love Story
Ладо, гледал ли си Interstate 60? Доста са сходни...
А иначе - още малко филмчета:
Eternal sunshine of a spotless mind

The Prestige - това ми го препоръча навремето една кака (евалла)

- Zoran
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Adnan написа:Офф :
Може ли някой да назове няколко имена на добри анимационни филми? Детето ми е на гости а у нас нямам кабелна нито интернет ( ма*ка им и компания а обещаха за неделя да ми прекарат кабел).
За сега съм свалил Чикън Литъл, Симбад, Бягство от затвора на жираф-лъв( не му знам името ), Шрек
Благодаря предварително !
малката се кефи на шрек- 3-те части, немо, малката русалка, червената шапчица, том и джери, тарзан.

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Adnan написа:Офф :
Може ли някой да назове няколко имена на добри анимационни филми? Детето ми е на гости а у нас нямам кабелна нито интернет ( ма*ка им и компания а обещаха за неделя да ми прекарат кабел).
За сега съм свалил Чикън Литъл, Симбад, Бягство от затвора на жираф-лъв( не му знам името ), Шрек
Благодаря предварително !
Колко е голямо детенцето

Например ... Ягодов сладкиш, Франклин, Грижовните мечета, да не забравя -Уинкс

Може и H2O ( русалките ) , макар че не е анимационен ...
Последна промяна от Mar на Сря 21 май 2008 10:36, променено общо 1 път.
- zmej
- Автомобил: Audi 8D5 Quattro
- Двигател: AJL
- Контакти:
The Jacket
Stir of echoes
The 13th floor
И накрая нещо по-весело:
Cars
,
с поздрав за форумния тракторист...

Stir of echoes

The 13th floor

И накрая нещо по-весело:
Cars

с поздрав за форумния тракторист...

- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
zdravko_1986 написа:Колеги, кажете някой ужас или психарийка. Искам да ми спре дъха. Какво мислите за Убийствен пъзел. Как е бива ли. Имам спешна нужда от уплашване.
guinea pig
Първите три части са....... Но да знаеш,че там пъзелите и какви ли не холивудски бълвочи просто нямат нищо общо с това.....

- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
zdravko_1986 написа:Колеги, кажете някой ужас или психарийка. Искам да ми спре дъха. Какво мислите за Убийствен пъзел. Как е бива ли. Имам спешна нужда от уплашване.
Ходи да любиш някоя женена булка - по времето когато мъжа и се прибира от работа!

Избирай булки , живеещи до втрори етаж максимум - да не се потрошиш много , като скачаш

Иначе за филм - препоръчвам ти испанския - REC - много яка психария !!!
Препоръчвал съм го в темата!!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”