Откраднат МК2, рег.ном. С8497МВ, Награда за инфо - 1800 лв.
K_Power написа:Споко Камене, ше излезне, важното е, че се кара колата! Само тъпо ше е виновниците да четат темата във форума! Ако нещо по специално се казва, може и да не е най-добрата идея да се казва във форума!
Напълно вярно!
Колеги, ако имате по-специфична информация, пишете ми на ЛС... ако го видите някъде Черньо, използвайте телефона - 0888 22 08 04.
Благодаря на K_Power, той не пише много, но действа!
Благодаря и на всички вас, които се оглеждате и се опитвате да помогнете да върнем това черно зверче обратно в сектата!
- K_Power
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kam_tod написа:K_Power написа:Споко Камене, ше излезне, важното е, че се кара колата! Само тъпо ше е виновниците да четат темата във форума! Ако нещо по специално се казва, може и да не е най-добрата идея да се казва във форума!
Напълно вярно!
Колеги, ако имате по-специфична информация, пишете ми на ЛС... ако го видите някъде Черньо, използвайте телефона - 0888 22 08 04.
Благодаря и на всички вас, които се оглеждате и се опитвате да помогнете да върнем това черно зверче обратно в сектата!
Мерси Камене! Имам двама приятели, дет са шофьорчета в една фирма, карат бусове и разнасят близалки, дъвки и такива работи, във фирмата им има още 9-10 буса, които въртят из София център, София окръг, селца и т.н. ще им дам данните на колата!
K_Power написа:kam_tod написа:K_Power написа:Споко Камене, ше излезне, важното е, че се кара колата! Само тъпо ше е виновниците да четат темата във форума! Ако нещо по специално се казва, може и да не е най-добрата идея да се казва във форума!
Напълно вярно!
Мерси Камене! Имам двама приятели, дет са шофьорчета в една фирма, карат бусове и разнасят близалки, дъвки и такива работи, във фирмата им има още 9-10 буса, които въртят из София център, София окръг, селца и т.н. ще им дам данните на колата!
и аз съм дал данните на колата във фирмата в която работя.Фабрика за дограма и по цял ден също обикалят по София 10-тина буса....ще се намери няма къде да ходи.....искренно вярвам в това....
- stanko_g
- Автомобил:
- Двигател:
колега имаш лсkam_tod написа:Ще помоля колегите от Видин и Враца да се оглеждат по-внимателно, понеже имам известни опасения, дано да не се окажат верни.
Само ще кажа, че ако имаш достатъчно връзки в полицията, можеш да локализираш IP-то на всеки потребител, с точен адрес (номер на блока).
Благодаря ви.

- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
kam_tod написа:Ще помоля колегите от Видин и Враца да се оглеждат по-внимателно, понеже имам известни опасения, дано да не се окажат верни.
Само ще кажа, че ако имаш достатъчно връзки в полицията, можеш да локализираш IP-то на всеки потребител, с точен адрес (номер на блока).
Благодаря ви.
Това не можах да го рабера.

Ако искаш адреса на някой кажи щом е в форума. той ще си го даде и някой, ще го провери.
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
kam_tod написа:Ще помоля колегите от Видин и Враца да се оглеждат по-внимателно, понеже имам известни опасения, дано да не се окажат верни.
Благодаря ви.
някой от форума ли?

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”