Имам предвит 1 път седмично. Попринцип карам много леко и внимателно, но ми се струваше, че нещо колата не върви (отначало като я взех имах чувството, че дърпа повече) и реших да я засека. Така се наложи да я вкарам 5-6 пъти почти до 6000об/мин. За да направя теста използвах отсечката м/у Младост и Горубляне(пътя за ВИК). Малко над 5500об/мин почна да се чува по странен шум на двигателя - все едно смуче въздух много яко.
Засекох ускорение до 100км/ч като бях в движение на първа с около 10км/ч и от там газ до дупка на 50км/ч вкарвам 2ра на 90км/ч трета и така до 100км/ч за 11.2сек
проблем ли е, ако чат пат ръчкам до 5000-6000об/мин
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Нема проблемация
Само да те предупредя, че пътя там е с наклон, - от към младост е нанадолнище на към младост е нанагорно...
Просто да го знаеш да го правиш в една посока...
Ех колко ми е познато това....
Аз също точно там ги правя тез нмоера, нема да ти казвам колко им беше интересно на едни полица, които нямаха време да реагират в момента в който свирнах покрай тях с 120
... на бензиностанцията точно се заклещили....
Едвам спрях после да си вляза в завоя
За това го правя на обратното...
Просто да го знаеш да го правиш в една посока...
Ех колко ми е познато това....

Аз също точно там ги правя тез нмоера, нема да ти казвам колко им беше интересно на едни полица, които нямаха време да реагират в момента в който свирнах покрай тях с 120

Едвам спрях после да си вляза в завоя

За това го правя на обратното...
- CyberBlade
- Автомобил:
- Двигател:
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Ръчкай здраво без да се притесняваш
По-лошо е като караш само в ниските обороти, образува се нагар.....Единствения проблем е, че в резервоара се получава водовъртеж и бензина изчезва по-бързо
П.П. Ако двигателя ти е неизправен, не е хубаво да го мъчиш до червено
А ако не е достигнал работна температура също е нежелателно 

П.П. Ако двигателя ти е неизправен, не е хубаво да го мъчиш до червено

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”