Имам наблюдения, че газаджиите я проспиват тая операция...
Монтирани автогазови уредби на VW в снимки и коментари.
-
solenoid
- Автомобил:
- Двигател:
Не знам, на мен ще ми бъде много интересно, ако всеки си снима как му е пробита кутията на въздушния филтър(за обикновена газова) и как влизат маркучите от тройника до плочката през тези дупки. Дали газаджията се е постарал да запуши луфтовете отстрани на маркучите, или зяят ей такива дупки и смуче пясък в мотора !
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
solenoid написа:Не знам, на мен ще ми бъде много интересно, ако всеки си снима как му е пробита кутията на въздушния филтър(за обикновена газова) и как влизат маркучите от тройника до плочката през тези дупки. Дали газаджията се е постарал да запуши луфтовете отстрани на маркучите, или зяят ей такива дупки и смуче пясък в мотора !![]()
На никое ФВ, освен карбураторните не дупча нищо
Маркучите си влизат външно в шуцерите на плочката директно
-
solenoid
- Автомобил:
- Двигател:
Виж, просто ми направи впечатление първия път като си сменявах филтъра, че мойте прехвалени газаджии са оставили страшни луфтове покрай маркучите. Говоря за мотор на Рено, моноинжекция. Въздушния филтър "загражда" моното с дюзата, над които ми е монтирана плочката. Няма как да влезе газ до плочката, без да се пробие кутията на филтъра и то откъм вътрешната /"чистата"/ част. Помислих, че на ФВ моноинжекциите са подобни по конструкция.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
-
solenoid
- Автомобил:
- Двигател:
Брей таз Машинка и от рендета отбира !
Точно за липсваия силикон говорех. Сменям си аз прилежно филтърчета, а то к'во ? Кога погледнах отдолу, ей такива дупки. Май не са имали 9-ка бургия, ами направо на око с ножицата - въртиии.. Ми за к'во ми филтър въобще... Кой знае, колко прахоляк е навлякло в мотора за едно лято. Сигурно, ако бях разцепил масления филтър, отвътре щеше изкочи пясъчен замък ! Некадърници.
Точно за липсваия силикон говорех. Сменям си аз прилежно филтърчета, а то к'во ? Кога погледнах отдолу, ей такива дупки. Май не са имали 9-ка бургия, ами направо на око с ножицата - въртиии.. Ми за к'во ми филтър въобще... Кой знае, колко прахоляк е навлякло в мотора за едно лято. Сигурно, ако бях разцепил масления филтър, отвътре щеше изкочи пясъчен замък ! Некадърници.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- valio kita
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- batzman
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
VR5
Колеги няма ли някой с VR5 двигател и монтирана газова да даде някакви впечатления (и снимки ако може). Да не съм единственият ентусиаст с такъв мотор във форума.
-
Passatcho16v
- Автомобил:
- Двигател:
- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
Ами имаше едно изискване (не знам кой беше го писал) кабелите на компа да са надолу ... при тебе са така, ама при мен не са! Някой може ли да обясни защо е важно това (мога да си обърна компа) ?
Последна промяна от webdude на Вто 10 юни 2008 16:23, променено общо 1 път.
Върни се в “Автогазови уредби”