Колеги, понеже теглича се сваля лесно и бързо, оглеждайте се и за фабричен отвор за теглича в задната броня! Моля, всички, които се оглеждат, да хвърлят по оедно око от време на време на първа страница, където са снимките и да се опитят да запомнят максимален брой детайли, както и особеностите, които съм изредил...
Благодаря ви!
П.С. Допълнил съм в списъка от 1-ва страница: 8. Скоростомера е до 260 км/ч., оборотомера до 8000 оборота (80х100) и 9. Шибедах.

Откраднат МК2, рег.ном. С8497МВ, Награда за инфо - 1800 лв.
Наградата се вдигна на 1800 лв. току що.
Не мога да спя от събота...
Най-добре ще е да не ги намирам тия дето са го откраднали...
Най-добре ще е да го остявят някъде, да си го намеря... щото стигна ли до тях, ще им разкатая фамилиите...
И няма кой или какво да ме спре... ни полиция, ни нищо!
Вече се моля само да ми паднат, мамицата им ще разплача...
....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!........
Парите ги плащам на място, веднага, за информация!
Гарантирам пълна конфиденциалност!
0888 22 08 04 - Камен.
Не мога да спя от събота...
Най-добре ще е да не ги намирам тия дето са го откраднали...
Най-добре ще е да го остявят някъде, да си го намеря... щото стигна ли до тях, ще им разкатая фамилиите...
И няма кой или какво да ме спре... ни полиция, ни нищо!
Вече се моля само да ми паднат, мамицата им ще разплача...
....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!........
Парите ги плащам на място, веднага, за информация!
Гарантирам пълна конфиденциалност!
0888 22 08 04 - Камен.
Като го взех Черньо имаше куп проблеми, малки, но ме дразнеха...
Всичко съм оправил и отстранил, пари не съм жалил...
Даже това лято започнах да му търся джанти железарки, за да изпъна ББС-а... както трябва да си бъде!
За предна дясна седалка му поръчах от Германия нова тапицерия, щото имаше една малка дупчица, прогорено между седалката и облегалката, даже не се вижда, ама аз не можех да трая... няма да казвам колко пари е този салон и колко ми струваще тази тапицерия.
Любчо съм го возил в Черньо, бяха едни от най-хубавите ни преживявания, Любчо беше още бебе... познава му алармата, звука на двигателя, и двете момчета си ръмжаха един на друг във високите обороти... и двамата са черни... и двамата са печени...
Знам, че пиша емоционално мнение, но сигурно ще ми е последното, ако не го намеря Черньо!
Друг голф няма да си купя, защото за мене това беше ГОЛФ-ът!!! И не искам друг!
Благодаря на всички!
Както казах, ще пиша вече в темата, само ако го намеря!
Поздрави!
Всичко съм оправил и отстранил, пари не съм жалил...
Даже това лято започнах да му търся джанти железарки, за да изпъна ББС-а... както трябва да си бъде!
За предна дясна седалка му поръчах от Германия нова тапицерия, щото имаше една малка дупчица, прогорено между седалката и облегалката, даже не се вижда, ама аз не можех да трая... няма да казвам колко пари е този салон и колко ми струваще тази тапицерия.
Любчо съм го возил в Черньо, бяха едни от най-хубавите ни преживявания, Любчо беше още бебе... познава му алармата, звука на двигателя, и двете момчета си ръмжаха един на друг във високите обороти... и двамата са черни... и двамата са печени...
Знам, че пиша емоционално мнение, но сигурно ще ми е последното, ако не го намеря Черньо!
Друг голф няма да си купя, защото за мене това беше ГОЛФ-ът!!! И не искам друг!
Благодаря на всички!
Както казах, ще пиша вече в темата, само ако го намеря!
Поздрави!
ае бе няма ли да се обадят за откуп тия копелета които и да са те! Еи сега се прибирам обиколих цял младост, около ракова навсякаде и нишо. Даже в орландовци и купе намерих но за щастие не беше търсеното! Ако хората които са "вдигнали" голфчето четат искам да ги помоля да направим нещо по въпроса! Моля за човечност бе майка му стара! Какво ще искарете от тази кола?? има каде каде по скъпи (като пари говоря) коли!!! ЗАМИСЛЕТЕ СЕ!!!
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Камене, колкото и да ми е кофти за колата, не мога да не ти кажа следните неща:
1. Това е само кола!
2. След като все още не е намерена, шанса да се намери става все по-минимален, така че го приеми!
3. С парите от застраховката, + тези 1800лв, които ги даваш като награда, можеш спокойно да си купиш доста приличен голф, да не кажа - дори и по-добър.
4 - 5 - 6. Това е просто кола!
7. Live sux! Като гледам как се тръшкаш по едни ламарини, не ми се мисли как ще понесеш, ако живота ти поднесе нещо по-лошо.
8. Дори и случайно да откриеш извършителя, не си заслужава заради някаква си кола да се вкарваш във филми, да се правиш на Рамбо, да рискуваш да те осъдят, или не дай си Боже - нещо по-лошо.
Наистина, много ми се иска да се намери колата, стискам палци и се оглеждам, но - погледни реално нещата в очите, вземи се в ръце, и продължавай напред.
1. Това е само кола!
2. След като все още не е намерена, шанса да се намери става все по-минимален, така че го приеми!
3. С парите от застраховката, + тези 1800лв, които ги даваш като награда, можеш спокойно да си купиш доста приличен голф, да не кажа - дори и по-добър.
4 - 5 - 6. Това е просто кола!
7. Live sux! Като гледам как се тръшкаш по едни ламарини, не ми се мисли как ще понесеш, ако живота ти поднесе нещо по-лошо.
8. Дори и случайно да откриеш извършителя, не си заслужава заради някаква си кола да се вкарваш във филми, да се правиш на Рамбо, да рискуваш да те осъдят, или не дай си Боже - нещо по-лошо.
Наистина, много ми се иска да се намери колата, стискам палци и се оглеждам, но - погледни реално нещата в очите, вземи се в ръце, и продължавай напред.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”