Относно MFA?
Относно MFA?
Колата е Golf III с мотор ABS и сложено табло от GTI 115 коня........ако се сложи лостчето с MFA ще показва ли стойностите на масло,разход,температура или няма датчици за тях?
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- vladovelin
- Автомобил: Golf3 GTI
- Двигател: 2E 1994
MFA показва - време на пътуване, изминати километри , средната скорост на пътуване, среден разход на гориво, моментната температура на маслото когато е повече от 50 *C и външна температура. От къде ги вади тези числа не знам , ама датчик за средна скорост и среден разход в кой магазин се продават ???
vladovelin написа:MFA показва - време на пътуване, изминати километри , средната скорост на пътуване, среден разход на гориво, моментната температура на маслото когато е повече от 50 *C и външна температура. От къде ги вади тези числа не знам , ама датчик за средна скорост и среден разход в кой магазин се продават ???
Датчик за средна скорост???

- vladovelin
- Автомобил: Golf3 GTI
- Двигател: 2E 1994
- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
cobra7 написа:ми колегата сменя комп ( ма на астра)( и от морга го зе) и те там си ти казват , иначе май крачетата имаха значение и някви номера имат(ма номерата може да са само отностно модела на двг-то)
На опела мисля се пускаха само 2 кабела, сменяш часовника и си ти.
На VW е малко по различно има една тема, която не стигна до никаде.
датчици имаш само 2 за темп на маслото, на стойката на филтъра до нормалния има още един. и за външна темп. на пасажерската решетка се намира ( на бронята)! другата информация си я изчислява само МАЙ.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”