Жената ги снима,вика такова да ми купиш за Коледа
http://molia-polzvaite-drug-host-za-snimki/files/2005/12/17/8 ... f62634.jpg
Снимка в Арчар
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
CellNet ™ написа:Даскала написа:Беха 8 броя.Тоя видинчанин как спокойно си ги лашкаше,е.и му майката
Тоя видинчанин е Сомат Даскале
вече Вили Бетц

Re: 11
www.arenabg.com написа:CellNet ™ написа:Даскала написа:Беха 8 броя.Тоя видинчанин как спокойно си ги лашкаше,е.и му майката
вече Вили Бетц
Правилно. Баща ми ги лашка по същия начин.

l_bboy написа:www.arenabg.com написа:CellNet ™ написа:Даскала написа:Беха 8 броя.Тоя видинчанин как спокойно си ги лашкаше,е.и му майката
вече Вили Бетц
Правилно. Баща ми ги лашка по същия начин.А за Видин по добре да не говориме-преди 2 години Видин-София 12 часа с автовоза!!! И то беше Бъдни вечер. На Арчар седяхме малко около 3 часа.
Моля ,за ВИДИН или добро или нищо(като за ...).То и без това в града не останаха хора

V355 написа:l_bboy написа:www.arenabg.com написа:CellNet ™ написа:Даскала написа:Беха 8 броя.Тоя видинчанин как спокойно си ги лашкаше,е.и му майката
вече Вили Бетц
Правилно. Баща ми ги лашка по същия начин.А за Видин по добре да не говориме-преди 2 години Видин-София 12 часа с автовоза!!! И то беше Бъдни вечер. На Арчар седяхме малко около 3 часа.
Моля ,за ВИДИН или добро или нищо(като за ...).То и без това в града не останаха хора
споко, видин си има лоби тук
ПП: добра поредица от цитати, поздрави за голфъра heeeavy metal
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
Varbona написа:V355 написа:l_bboy написа:www.arenabg.com написа:CellNet ™ написа:Даскала написа:Беха 8 броя.Тоя видинчанин как спокойно си ги лашкаше,е.и му майката
вече Вили Бетц
ПП: добра поредица от цитати, поздрави за голфъра heeeavy metal
айде бате Бо мноо поздрави и от мене офф

- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Varbona написа:V355 написа: ...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”