Та проблема е следният:
Карам си и колата изведнъж започва да придърпва, прави го буквално когато си иска, но винаги при студена или леко загряла кола. Прави го на различни обороти при напълно различни ситуации и без логика. Та това се оправя след няколко секунди. На какво ли може да се дължи този проблем. Докато придърпва не светят никакви лампи.
Странен проблем с Голф 3 1.9TDI
- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Добри са още повече,че фирмата вносител е Заралийска-сигура ги взимаш на хубави цени!Бях и с Мале и с Кнехт,но откакто се загледах по добре по надписите на капака на въздушния филтър - всички филтри по Голфа са MANN bowdown Drivejeki написа:може от филтара да е ама е ниакоя фалшив - купувай си на МАЛЕ аз карам ТДИ 4 - ка и съм много доволен от МАЛЕ
Ми откакто съм го взел си сипвам нафта само на омв и петрол ама този преди мен кой го знае с какво го е карал.......филтара е сменен ужким......в началото не го правеше а почна след 500км някаде......и вярно е че може да го направи и може и да не го направи никаква логика.......препоръчайте някаква добавка да сложа да видим дали ще има напредък......
Върни се в “Дизелови агрегати”