Седалка от Голф 3 4-ри врати на Голф 3 с 2 врати

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Asen Taskov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Седалка от Голф 3 4-ри врати на Голф 3 с 2 врати

Мнениеот Asen Taskov » Съб 24 май 2008 10:49

Може ли да се ползва седалка Седалка от Голф 3 с 4-ри врати на Голф 3 с 2 врати. Ако може някой да ми каже защотот съм се разбрал да я вземам днес след обед.

Блогодаря предварително.

Потребителски аватар
leido
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leido » Съб 24 май 2008 10:54

Как ще влизат хората на задната седалка. На четиривратия НЯМА МЕХАНИЗЪМ за бутане (дърпане) седалката напред, а на двувратия има.търси си седалки от двуврат.
:patriot

Потребителски аватар
racing_team_vidin
Автомобил: BMW E65 Sport Package
Двигател:

Мнениеот racing_team_vidin » Съб 24 май 2008 15:25

leido написа:Как ще влизат хората на задната седалка. На четиривратия НЯМА МЕХАНИЗЪМ за бутане (дърпане) седалката напред, а на двувратия има.търси си седалки от двуврат.

има механизъм само че е направен да не се ползва, "опипай" седалката и виж че там дето на двувратия е лостчето, на този с ,четри врати има пластмасата за лоста под тапицерията. от долу куките ги има, само, че едната е захваната сболт да не се движи. като свалиш седалките ги разгледай и ще видиш принципа на работа.
Аз на вентото си направих дясната да се вдига като на двувратка, затова ти казвам че става.
Най-лесно е като махнеш пластмасата от към вратата и ще видиш един болт шестогран развиваш го и си готов. като искаш да вдигнеш седалката бъркаш под нея от другата страна(от към пепелника м/у седалките,) напипваш куката и я повдигаш.
Незнам дали го обясних както трябва, ако не си разбрал нещо питай.

Потребителски аватар
Bobcho_82
Автомобил: Golf 2
Двигател: GU+

Мнениеот Bobcho_82 » Съб 24 май 2008 16:02

racing_team_vidin написа:
leido написа:Как ще влизат хората на задната седалка. На четиривратия НЯМА МЕХАНИЗЪМ за бутане (дърпане) седалката напред, а на двувратия има.търси си седалки от двуврат.

има механизъм само че е направен да не се ползва, "опипай" седалката и виж че там дето на двувратия е лостчето, на този с ,четри врати има пластмасата за лоста под тапицерията. от долу куките ги има, само, че едната е захваната сболт да не се движи. като свалиш седалките ги разгледай и ще видиш принципа на работа.
Аз на вентото си направих дясната да се вдига като на двувратка, затова ти казвам че става.
Най-лесно е като махнеш пластмасата от към вратата и ще видиш един болт шестогран развиваш го и си готов. като искаш да вдигнеш седалката бъркаш под нея от другата страна(от към пепелника м/у седалките,) напипваш куката и я повдигаш.
Незнам дали го обясних както трябва, ако не си разбрал нещо питай.

Става без никакъв проблем само е малко по неудобно вдигането на седалката!

Потребителски аватар
leido
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leido » Съб 24 май 2008 16:30

Съгласен съм щом става, ама като го нема лосчето на седалката, ко прайм? Бъркаме не знам си къде, чак до пепелника. Много удобно, няма що.

Потребителски аватар
racing_team_vidin
Двигател:

Мнениеот racing_team_vidin » Съб 24 май 2008 17:12

leido написа:Съгласен съм щом става, ама като го нема лосчето на седалката, ко прайм? Бъркаме не знам си къде, чак до пепелника. Много удобно, няма що.

Въпроса е дали става,а не Колко удобно ви се вдигат седалките!!

Потребителски аватар
leido
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leido » Съб 24 май 2008 17:20

racing_team_vidin написа:
leido написа:Съгласен съм щом става, ама като го нема лосчето на седалката, ко прайм? Бъркаме не знам си къде, чак до пепелника. Много удобно, няма що.

Въпроса е дали става,а не Колко удобно ви се вдигат седалките!!

ама за какво са му на него такива седалки, ДА СТАВАТ, ок. Ама аз не виждам смисъл да взима такива седалки. Ти би ли си взел такива седалки, на примерно твоята двуврата кола без лостчето, и всеки път да се навеждаш до "дъното" на колата? Със сигурност не!
Успех на всички със седалки без лостчета на двуврати коли. Те и без това са неудобни.

Потребителски аватар
leido
Автомобил:
Двигател:

Re: Седалка от Голф 3 4-ри врати на Голф 3 с 2 врати

Мнениеот leido » Съб 24 май 2008 17:28

Asen Taskov написа:Може ли да се ползва седалка

Блогодаря предварително.

Въпросът е дали може да се ползва, да може ама.................. не. Съвсем малко е неудобно. Ако го боли гърбът, викаме комшиката, я се наведи малко комшйке, стой така комшйке, напипали лоста комшйке,ха сега го дръпни здраво. И накрая какво? Някой е свършил.
Малко се поунесох.

Потребителски аватар
racing_team_vidin
Двигател:

Re: Седалка от Голф 3 4-ри врати на Голф 3 с 2 врати

Мнениеот racing_team_vidin » Съб 24 май 2008 22:03

leido написа:
Asen Taskov написа:Може ли да се ползва седалка

Блогодаря предварително.

Въпросът е дали може да се ползва, да може ама.................. не. Съвсем малко е неудобно. Ако го боли гърбът, викаме комшиката, я се наведи малко комшйке, стой така комшйке, напипали лоста комшйке,ха сега го дръпни здраво. И накрая какво? Някой е свършил.
Малко се поунесох.

И после комшийката.... :roll: в багажника, нали на слизане пак ще има я се наведи малко комшйке, стой така комшйке, напипали лоста комшйке,ха сега го дръпни здраво.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”