Лепенка А95
- Божков
- Автомобил:
- Двигател:
Лепенка А95
Чудя се някъде дали продават лепенки с надпис А95 - по възможност зелени. Имам желание да си лепна на капачката на резервоара да не стане някой път издънка да ми налеят дизел. Я ще е чул недочул човека на бензиностанцията, я пък аз по инерция ще кажа "дизел" (имах дизел няколко години и като нищо може да объркам двата щата).
- varkulaka
- Автомобил:
- Двигател:
Tyan написа:пистолетите са различни и не влизат в гърлата ..сега на стари коли мисля че може да се обърка ........
не мисля че на новите не е възможно тъй като преди 2 год. бях свидетел как на Nissan Almera 2.2 DCI модел 2006 год. му напълниха в резорвара 60 л. бензин и едва измина 500- 600 метра и изгасна. Така че за разсеените служители по бензиностанциите невъзможни неща няма
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Tyan написа:пистолетите са различни и не влизат в гърлата ..сега на стари коли мисля че може да се обърка ........
а не може , я си дай колата да видиш , че ти сипа дизел , газ , метан , квото искаш

аз полото един път си го правих дизеляк , една седмица като запаля на дизел смърди нищо че източих целия резервоар

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”