често изгаряне на бушона на за вътр. осветление-оправено
- ligustrum
- Автомобил:
- Двигател:
често изгаряне на бушона на за вътр. осветление-оправено
привет
малко късен въпрос,но се надявам утре някой колига да сподели мнение
та днес докато валеше забелязах,че от задния плафон ми капе вода
същевременно вече трети път сменям предпазител на плафоните.за сега се отказах да го сменям пак,че да не направя някоя беля като не знам от какво гори.възможно ли е от това намокряне да ми дава на късо
така или иначе ще запушвам пролуката,защото видях от къде е-от антината на тавана,но ако може все пак някой да изрази мнение щото съм на принципа направи си сам
10х предварително 
Последна промяна от ligustrum на Пон 09 юни 2008 21:42, променено общо 1 път.
- ligustrum
- Автомобил:
- Двигател:
ампеража го слагах същия,но днес забелязах друго
още не съм слагал нов бушон, че наистина имам подобни страхове.реших като мина през жичкаджия,тогава чак да имам осветление вътре.та пускам си фаровете и(понеже имам зумер-забр. светл.),при махнат предпазител,като включа плафона,въпреки ,че не свети се чува едно леко и едва долувемо жужене на зумера
бях потресен.повече не съм включвал това копче.иначе нито се наблюдават спадове нито мирише нещо .някой случвало ли му се е нещо такова

бях потресен.повече не съм включвал това копче.иначе нито се наблюдават спадове нито мирише нещо .някой случвало ли му се е нещо такова - ligustrum
- Автомобил:
- Двигател:
решението беше просто,но все пак да го споделя-може някой да има същия проблем,та да знае
наложи се да отида на жичкаджия и човека ме светна,че запалката,която е на една верига с вътр. осветление,ми е изгоряла(тя никога не е работила,де)та като я мръднеш нещо или при вибрация и дава на късо и гори бушона.извадих аз запалката и повече не ми е горял предпазител.някой ден ще си търся нова,че не я ползвам много,но е хубаво да си работи