ABF & BMW 330D 4x4 220кс. ???????

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 26 май 2008 1:24

leido написа:
jetttlii написа:
leido написа:
jetttlii написа:дам имаш право, и в тоя ред на мисли вчера джитка един форумен сеат из уличките на Ст.Град и на светофара застава до една форумна джета :twisted: и сега кажете какво е станало? :?:

Бля, бля, бля. Моля без спам. Ако може само коментари по темата.

:patriot
Невиждам какво е спам, ако толкова много имате мерак да се дърпате ( и с пари и без тях) ходете на някоя писта :wink: Кажи ми какъв е смисъла на темата ти :?: :?: :?: колко върви АБФ ли? ако искаш дай да мйна курс за врачки и да ти гледам на кълбо и боб дали можеш да биеш едно ваеронче например :idea:

Не съм те питал в ст.град, кой до гой е застанал. Ей това ти е спама. Мисля, че съм достатъчно любезен и разбран относно темата, така че не ми се говорят/пишат излишни глупости с теб.
не случайно съм написал думата моля без спам.

колега имам няколко препоръки/изисквания към теб!:
1. Тук няма теми от рода имам снимки , ама утре (за твоя случай говоря)
2. не можеш да пускаш ТЪПА и БЕЗСМИСЛЕНА тема и да казваш резултатите утре.... н
някак си не върви... или сичко накуп (ако се котира котира , ако не се изтрива)
се пак , помисли друг път как ще пуснеш тема и как ще я оформиш... наздраве!

ПП:ЕВАЛА НА МОДЕРАТОРА , ЕВАЛА БЕ ХОЛДИНГА!

ппп: този пост за модератора ще е в всяко мое мнение вече ... протест брато протест , знам че ще ме посечат , ама нека ...

Потребителски аватар
leido
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leido » Пон 26 май 2008 1:32

Добре тогава, остави модераторите да преценят темата. на който не му харесва темата подминава. Ти като не каресаш някоя кола, какво правиш? Подминаваш я.
Емиии, толкова ли е сложно? Подминаваш тематаа и толкова.
Елементарно, но не нали сми си "българи неверници", дай да се шокнем на всякъде.

Потребителски аватар
leido
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leido » Пон 26 май 2008 1:36

ЦИТАТ "1. Тук няма теми от рода имам снимки , ама утре (за твоя случай говоря)"
Ако ми кажеш къде съм го писал това, ще имаш бира с картофи. Поздрави.

Последна промяна от leido на Пон 26 май 2008 1:59, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
leido
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leido » Пон 26 май 2008 1:46

Аз да си напиша а пък модераторите да направят правилният избор. Българина не знае какво е думата МОЛЯ.

Потребителски аватар
leido
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leido » Пон 26 май 2008 2:05

hooligans написа:
leido написа:
jetttlii написа:
leido написа:
jetttlii написа:дам имаш право, и в тоя ред на мисли вчера джитка един форумен сеат из уличките на Ст.Град и на светофара застава до една форумна джета :twisted: и сега кажете какво е станало? :?:

Невиждам какво е спам, ако толкова много имате мерак да се дърпате ( и с пари и без тях) ходете на някоя писта :wink: Кажи ми какъв е смисъла на темата ти :?: :?: :?: колко върви АБФ ли? ако искаш дай да мйна курс за врачки и да ти гледам на кълбо и боб дали можеш да биеш едно ваеронче например :idea:

Не съм те питал в ст.град, кой до гой е застанал. Ей това ти е спама. Мисля, че съм достатъчно любезен и разбран относно темата, така че не ми се говорят/пишат излишни глупости с теб.
не случайно съм написал думата моля без спам.

колега имам няколко препоръки/изисквания към теб!:
1. Тук няма теми от рода имам снимки , ама утре (за твоя случай говоря)
2. не можеш да пускаш ТЪПА и БЕЗСМИСЛЕНА тема и да казваш резултатите утре.... н
някак си не върви... или сичко накуп (ако се котира котира , ако не се изтрива)
се пак , помисли друг път как ще пуснеш тема и как ще я оформиш... наздраве!

ппп: този пост за модератора ще е в всяко мое мнение вече ... протест брато протест , знам че ще ме посечат , ама нека ...

Алоууууууу, къде е това дето съм го писал. Я прочети пак и си редактирай поста.

Потребителски аватар
leido
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leido » Пон 26 май 2008 2:47

jetttlii написа:
leido написа:

Човека, то си е написано, ама нали трябва да си "чешиш езика" аз съм го написал МОЛЯ (с ей толчиви голвми букви) ама няма кой да чете. Не съм ти казал, че всяка вечер ходя да се дърпам. ако искаш отиди на курс по български (за начинаещи, не ме ебе въобще). и да ти кажа, абф върви сигурно и от всичките ти коли взети заедно, Като си купиш абф ела ми говори кое върви. Пздрави от бегачките.

Потребителски аватар
6669
Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
Двигател: AHF 1999

Мнениеот 6669 » Пон 26 май 2008 2:59

leido....брат нещо да не си пийнал за баловете......защо пишеш толкова мнения в 1 тема....че и още 1 пусна....можеше на ЛС да се оправяте....и като четох темата НИКЪДЕ никой от останалите не е казал моята кола върви най много или твоята е супер куца....но найстина стана мазало като каза че отговор ще дадеш утре...за 1 ден темата ще се напълни с 200 мнения .....ще се изпишат 50 страници защо за да кажеш в 1 дръпка как си наказал кола или как тя те е наказала......поне аз не виждам защо трябва да даваш резултата утре а не сега :wink:

Потребителски аватар
leido
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leido » Пон 26 май 2008 3:01

И с извинение към модераторите: МОЛЯда бъда извинен за лошите ми думи, ама докато има Тома неверници, ще е така. Нека да не бъдем като някой колеги, и да се изразяваме "любезно" като напримераре бееее ей , модераторче, дето затри мойта тема , тая кво я бавиш :lol: аре давай .....

аз залагам че дръпката е завършила нормално , един е тръгнал по късно , но на другия краците са мъ били по къси и са завършили на победа на единия .....

ппп: този пост за модератора ще е в всяко мое мнение вече ... протест брато протест , знам че ще ме посечат , ама нека ... "

Защо не държим малко по любезен тон, мисля че ще е по добре.

Потребителски аватар
leido
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leido » Пон 26 май 2008 3:06

MuTa4eTo написа:leido....брат нещо да не си пийнал за баловете......защо пишеш толкова мнения в 1 тема....че и още 1 пусна....можеше на ЛС да се оправяте....и като четох темата НИКЪДЕ никой от останалите не е казал моята кола върви най много или твоята е супер куца....но найстина стана мазало като каза че отговор ще дадеш утре...за 1 ден темата ще се напълни с 200 мнения .....ще се изпишат 50 страници защо за да кажеш в 1 дръпка как си наказал кола или как тя те е наказала......поне аз не виждам защо трябва да даваш резултата утре а не сега :wink:

Хвана ме яд на спамаджиите и за това реших да им понапиша малко някои неща, изнервиха ме и за това се поувлякох за бегачките ЦИТАТ "искал съм да покажа колко върви абф" ама колегата jetttlii дето искал да става врячка си прави "ламбада на взика"нека и аз малко да спамя. И утре сум на работа(вече днес) ще ставам в 06 00ч. ама кво да се прави, треба да пишеме.

Потребителски аватар
6669
Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
Двигател: AHF 1999

Мнениеот 6669 » Пон 26 май 2008 3:13

хахаха.....само да не ти сложат някакво предупреждение за БАН от форума...че днес не е Петък :lol:

Потребителски аватар
propparo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот propparo » Пон 26 май 2008 7:33

Няма ли кой да сложи край на тази шитня?????
И сега само чакам да прочета че ABF-а е накъсал 330xd-то /а пада с немалко от барнат ARL/ и да падна от стола от смях.
Еми дайте го малко по-сериозно,заради такива темички и изхвърляния има фрази като ''Абе остави ги тея голфаджии'' и ''Качил се на GTI и мисли че пътя негов''

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пон 26 май 2008 7:43

тая няма да мине :idea:
някой се е взел много на сериозно :idea:
хулигане ае баце по кротко :idea:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”