Здравейте колеги, нов съм във форума, извининете ме ако темата не е на място. Та след година притежаване и експлоатиране на голф 3 GTI- 115 коня миналата седмица си купих пак голф3 97-ма година, модел GT- 101 коня. Обаче "новия" голф 1,6 е със много ниско окачване, момчето което ми го продаде ми каза че бил със спортно окачване, и вярно пружините са с червен цвят, докато на GTI- то са черни с две бели точки и една червена и е доста по-висок.
За сега съм доволен от държанието на колата с ниското окачване само дето е лошо по дупки.
Та въпроса ми е взаимозаменяеми ли са амортисьорите и пружините на GTI- 94-та година и на GT- 96-та???
Другият ми въпрос е откъде да си купя клубен календар?
Също така от къде да си намеря надписи на клуба кудето се лепят на стъклата?
няколко въпроса за голф 3
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Здравей! Добре дошъл!
Има технически форум за голф.
Доста е писано по темата. Използвай бутона търсене горе.
Конкретно по въпроса - зависи и какви са амортисьорите, а не само пружините. Ако си с нормални амортисьори - сменяй пружините без да се притесняваш. Даже може с някой колега от форума да направите бартер.
Местя в голф раздела
Има технически форум за голф.
Доста е писано по темата. Използвай бутона търсене горе.
Конкретно по въпроса - зависи и какви са амортисьорите, а не само пружините. Ако си с нормални амортисьори - сменяй пружините без да се притесняваш. Даже може с някой колега от форума да направите бартер.
Местя в голф раздела
Здравейте колеги. Не съм влизал от седмица защото нямах нет.
Значи казвате има месечна среща. Е този месец я изпуснах, надявам се другия да дойда. А всеки месец ли е на 25-ти?
А за пружините питам информативно. Сега лятото ще карам с ниското окачване ама зимата ще трябва да го вдигам. Нещо не се справям с търсачката ама нищо ще ровя назад във форума.
Значи казвате има месечна среща. Е този месец я изпуснах, надявам се другия да дойда. А всеки месец ли е на 25-ти?
А за пружините питам информативно. Сега лятото ще карам с ниското окачване ама зимата ще трябва да го вдигам. Нещо не се справям с търсачката ама нищо ще ровя назад във форума.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”