Здравейте,
наскоро чух едно траканe при въртене на волана, от какво може да се получава? Полото ми е 2 от 93 год. Предложете как да отстраня поблема ако някой се е сблъсквал с подобно нещо. На каква стойност ще ми възлезе ремонта?
Благодаря предварително!!!
помощ дайте съвет!!! Странен шум в кормилната уредба
- McLarena1976
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз имам такъв проблем при завиване се чува едно по скоро като че ли кормилото опира някаде и чука .И аз имам чупещ волан ама не е от това .
Ходих на сервиз и ми казаха че нямам луфт в кормилната уредба нито има нещо нередно проблема бил в самата кормилна кутия която се отваряла само при по сериозен проблем и когато той настъпи тогава да отида дразни тва ама се свиква
Полото ми е 97/98
Ходих на сервиз и ми казаха че нямам луфт в кормилната уредба нито има нещо нередно проблема бил в самата кормилна кутия която се отваряла само при по сериозен проблем и когато той настъпи тогава да отида дразни тва ама се свиква

Полото ми е 97/98
-
- Автомобил:
- Двигател:
колега ,може и да звучи глупаво, но седмица след като купих колата ,имах подобен проблем, при въртене на волана имаше странен шум ,оказа се ,около волана има О ПРЪСТЕН ЗА КЛАКСОНА ПО КОЙТО СЕ ДВИЖИ НЯКАКВА ПЛАСТИНКА е шума идваше от тази пластинка ,и след леко напасване , проблема бе решен.
Успех с твоя проблем
Успех с твоя проблем
-
- Автомобил:
- Двигател:
skywolker написа:колега ,може и да звучи глупаво, но седмица след като купих колата ,имах подобен проблем, при въртене на волана имаше странен шум ,оказа се ,около волана има О ПРЪСТЕН ЗА КЛАКСОНА ПО КОЙТО СЕ ДВИЖИ НЯКАКВА ПЛАСТИНКА е шума идваше от тази пластинка ,и след леко напасване , проблема бе решен.
Успех с твоя проблем
Колега,дай повече инфо,ако може и снимки.Аз съм със същата кола.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”