Оборотите???
- angelov1999
- Автомобил:
- Двигател:
Оборотите???
искам да попитам нормално ли е ведна следато запала колатата да работи на 500-600 оборота за секнда и после да се качи на 900 като това е на бензин
- veselin111
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- angelov1999
- Автомобил:
- Двигател:
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ллллл
каква кола
с автоматичен смукач ли е
с автоматичен смукач ли е
- angelov1999
- Автомобил:
- Двигател:
- veselin111
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
мойта е с автоматичен смукач(колата от гаража). проблема, ако може да се нарече такъв е за някокло секунди след запалване на колата, когато двигателя е студен. Интересно ми е защо е така, след като колата се пали на бензин и тя автоматично минава на газ(когато ми превключи колата на газ-двигателя ми заработва по добре), като преди да ми монтират газовата не беше така(държа да подчертая че никога не съм имал проблем с вървенето на бензин-студена,топла,зима, лято-нито проблем с оборотите , нито проблем с вървенето).
- bisi-vraca
- Автомобил:
- Двигател:
Защото вечерта сте я угасили на газ- сутрин я палите на бензин. И на мойта кола понякога го прави, въпреки че не е VW. Има едни релета за време, дето сработват за 2-3 секунди да прехвърли от газ на бензин- слагат се да не гърми като пушка, та именно това забавяне мени оборотите- колата аха да угасне и и впръсква бензин- това е осигуровката от гърмежи- изгасяйте вечер на бензин и на сутринта ще си пали нормално. 

- veselin111
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- angelov1999
- Автомобил:
- Двигател:
- veselin111
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
снощи загасих на бензин и днес като запалих, пак го имаше проблема, а днес след обяд я запалих направо на газ и проблем нямаше(пак беше студен двигател). Това се появи след като сложих газовата, може ли майстора като я е центровал(АГУ-то) , да е не е донагласил нещата. Колата не гасне просто за около 5-10секунди работи на ниски обороти(около 400-500), само на студен двигател. струва ли си да ходя да искам да ми го оправят или може и да така да си карам(ще възникне ли някав проблем в двигателя)!!!? 

- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
....
не ти работи смукача просто
когато я запалиш трябва да ти държи няколко минутки над 1000 оборота и после със загряването на колата постепено падат и заковават нормалните обороти на работа на двигателя
мойта като я запаля държи 1100 оборота 2 минутки някъде и постепено със загряването на колата пада след 4-5 минутки на 800 оборота и това е и предишната ми беше така
когато я запалиш трябва да ти държи няколко минутки над 1000 оборота и после със загряването на колата постепено падат и заковават нормалните обороти на работа на двигателя
мойта като я запаля държи 1100 оборота 2 минутки някъде и постепено със загряването на колата пада след 4-5 минутки на 800 оборота и това е и предишната ми беше така
- veselin111
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
мойта след няколко дена започна да гасне при палене и трябваше 3-4 пъти да паля. Проблема се оказа(след като ходих при майстора, който слага газовата), в това че на ламбда сондата не му харесва емулатора и Компютъра трупа грешки. тогава го нулирахме да го пробваме дали е от това проблема и се видя че проблема е в това. сега карам няколко дена така за да ми натрупа пак грешки и като почнат да падата пак оборотите, ще отида при него за да види точно какви са грешките и дали са еднакви , ще му мислим някъв специален емулатор дето да стане за мойта кола(иначе с вървенето нямам проблем). ако някой може да подскаже какъв емулатор трябва за мойта кола ще съм благодарен(АГУ-то е LOVATO) i в момента е с някъв стандартен емулатор(така каза майстора)
Върни се в “Автогазови уредби”