Колеги за да не пиша нова тема - МОЛЯ ЗА ПОМОЩ...
Вчера се прибирам - влизам във входа,чувам трясък и алармата - изскачам и виждам как едно лапе мамицата му(не се сдържам простете)се скрива - отивам до колата- и тавана СМАЧКАН

- ГОВНОТО,хвърлило балон с вода от 15 етаж - веднага горе - то само - призна си ..пуснах жалба в 6-то - вчера разговор с дебилните му родители - е нема такива боклуци - пари не дават - евентуално 100лв и тоя боклук баща му ми се дърви

викам абе майната и на колата ако беше умряло дете ,щот беше пълно долу с лапенца,ако го уцели твоето...тоя разправя -тогава ше го мисля- теглихме си по една...но майната му- поне не се драхме
НО....ПОМОГНЕТЕ къде да си оправя колата аз ще ги натисна все пак за някаква сума... вдлъбнат е тавата точно между двете врати пред лайсната - говоря за Г3...
С вакум ли ..незнам - не ми се разтапицира тавана - че му се ебава мамата....боята е леко наранена - шлюпка колкото нокът ...по късно ще кача снимки ...
та идеята е не некой за 50 кинта да я натъпче с кит - ами или с вакум или чрез някакво издърпване....
ТЕНЕКЕТО АКО ЧЕТЕШ-ДРАСНИ ЕДНО Л.С.