Издирват се редки фарове и стопове!!! Награда!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
добре аз не разбирам нещо на снимкте се вижда с4упено стъкло , никой ли па няма да 4уе кво става навън и не ми се вярва тази работа да са я свършили за 10 секудни ...никой па да не е видял и 4ул нищо ...хмммм тук нещо не е както трябва. съжалявам колега group за слу4ката, деба кви жалки същества има на тоя свят...направо мен ме хваща яд незнам какво ти е на теб
все пак не се от4аивай
оба4е ти завиждам за сдържаността и трезвото мислене 
Последна промяна от stoqn_g60 на Пет 01 яну 2010 21:59, променено общо 2 пъти.
- stoqn_gti
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
бях срещал такива подобни теми във форума но в момента съм шокиран от видяното на снимките
какви са тия хора
как може тава е е.ти тъпата работа добре карали ами золумите за какво са направили
няма думи прост да живеем със страх това вече е гадно, да те е страх да си направиш колата красива
разчитаи на мен за съдеиствие
ако чуя тук при нас да се продават неща като твоите ще бъдеш информиран
няма думи прост да живеем със страх това вече е гадно, да те е страх да си направиш колата красива
разчитаи на мен за съдеиствие
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
group® написа:Престанете с тея гаражи и теми. Всеки сам си решава и никой не е задължен.
Аз лично въпреки всичко не съжалявам и не мисля, че по този начин ми е поръчана колата, но това няма значение, защото ...
Няма да се крия като мишок и да позволя на такива хора да ми определят живота и нещата, които правя в него.
Въпреки тази кражба, която финансово ми излиза, колкото цялата ми открадна преди време кола, държа на свободата си.
Колкото и още да страдам от набези, няма и отказвам да се страхувам.
Има по-големи неща от вещите, от ентусиазма, от манията с която се прави кола и дори от чувството, че нещо важно за теб е осквернено ...
възхищавам ти се за това изказване
и ти съчувствам искрено за това
group® написа:чувството, че нещо важно за теб е осквернено
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
stoqn_gti написа:...
няма думи прост да живеем със страх това вече е гадно, да те е страх да си направиш колата красива![]()
....
Точно това се опитвам да кажа:
Не нас трябва да ни е страх, а крадците ...
Като подвърждение за това, колата ми ще бъде оправена, ще стане още по-красива, ще се разнася още по-гордо из улиците, ще се показва още повече из форума. А вас 'драги' крадци ви чака изненада ...
- К.Одаджийски
- VW експерт

- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Гледам, гледам и невярвам на очите си. Как е възможно и защо е необходимо!? Тука във форума сме регистрирани 12 - 13 хил. човека, а през последните 2 -3 месеца се отвориха сигурно стотина теми за откраднати и разбити коли, та направо се плашим кво е положението извън форума и въпросните сигурно около 1 милион коли само в столицата. Тръпки ме побиват, а ме е яд че и на тия нашите стари кошници налитат.
Време е за Крумовите закони и тяхното прилагане вече.
Искрено съжалявам за обезобразения автомобил и дано се намерят частите, но явно всичко потъва някъде на дълбоко.
Време е за Крумовите закони и тяхното прилагане вече.
Искрено съжалявам за обезобразения автомобил и дано се намерят частите, но явно всичко потъва някъде на дълбоко.
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...
много гадно
ако се намерят и аз съм насреща
ще се оглеждам колега по цял ден съм насам натам
и не е зле да си напишеш цифрите от маркирането
и помисли някъде около теб главна улица,клон на банка офис сграда абе нещо което е под видеонаблюдение
ако се намерят и аз съм насреща
ще се оглеждам колега по цял ден съм насам натам
и не е зле да си напишеш цифрите от маркирането
и помисли някъде около теб главна улица,клон на банка офис сграда абе нещо което е под видеонаблюдение
Върни се в “ОФФ-Топик - други”