.::Individual's::.MK4 R32-Look
- Individual
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател:
- Individual
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател:
Individual написа:Обизателно с окачване,без него няма стойка,и то ще е съвсем скоро,защото сега съм по силовата част от проекта и там отива много пара![]()
Извинявай че не можах да ти пиша днес по-подробно...
Относно горното, съмнявам се че ще караш на писта, или ще се изживяваш на Марио Андрети, така че един комплект пружини ще са ти достатъчни. Така като гледам колко пари си похарчил дотук
- Passat_bs
- Автомобил:
- Двигател:
Окачването на колата е за смяна така или иначе има за смяна амортисьори, кормилни накрайници и т.н. така че по-добрата идея е един coil-over- зимата висок, лятото нисък.Callahan написа:Individual написа:Обизателно с окачване,без него няма стойка,и то ще е съвсем скоро,защото сега съм по силовата част от проекта и там отива много пара![]()
Извинявай че не можах да ти пиша днес по-подробно...
Относно горното, съмнявам се че ще караш на писта, или ще се изживяваш на Марио Андрети, така че един комплект пружини ще са ти достатъчни. Така като гледам колко пари си похарчил дотук....300-400лв надали ще те уплашат.
А сменял ли си тези "гредички" на таблото или са ти така фабрично?
(това не е снимка на моето табло,дръпнах някаква от мобилето,защото ме мързеше да снимам моят)
Интересувам се,защото тези пластмаси(както и тези на вратите и около волана) са покрити с нещо като силикон или не знам какво точно,и се жулят ужасно много!Това е голям недостатък в интериора на четворките!
(това не е снимка на моето табло,дръпнах някаква от мобилето,защото ме мързеше да снимам моят)
Интересувам се,защото тези пластмаси(както и тези на вратите и около волана) са покрити с нещо като силикон или не знам какво точно,и се жулят ужасно много!Това е голям недостатък в интериора на четворките!
- Individual
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател:
- Individual
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател: