Колеги имам следния проблем,Пасата ми гори 14-15/100 градско Свещите са черни ,а трябва да са бели Ходих на диагностика и ми дава СО-0,95%,без катализатор съм,е откъде се получава този разход,след като каботи с бедна смес Дали трябва да сменя свещите?Беру-3 електродни са
Колегата не си признава, чв кара на "дълго растояние" от по 4-5 км максимум. А и свещите са първа младост над 20000км , откогато колата е при не го не са сменяни , а преди то хвърляйте на боб за да познаете.
Смукача дава много богата смес на тези къси растояния .
Има в предвид високо нов в поплавковата камера. =-тегулирочка или пробит карбуратоор. Може и да е много млад като юноша клапана за нивото. Те се сменят поне след 40Х км . Представлява 1 иглен клапан. Иглата е свързана с поплавока и при зададено ниво запушва притока на бензин към карбуратора. вследствие на продължителна работа се образува канал на иглата и не може да запушва .Оправя се след пришлайфане на игла и гнездото , но е временна мярка.
Е не, писна ми вече ....даде ми разход 14.3,къде ли не ходих....като му закачат газоанализатора и дава перфектни резултати,а свещите са все така черни Маслото не е мръднало Вече като ме видят......ми казват "Перфектно си работи,не е възможно да гори толкова много.....до гуша ми дойде от "разбиращи" майстори Някой ако има идея да споделя
А извънградско караш ли изобщо Направи един по-голям преход на по-високи обороти - т.е. като пътуваш на някъде понапъни я малко машинката, и мисля, че ще помогне да се изчистят.
Pav3l написа:А извънградско караш ли изобщо Направи един по-голям преход на по-високи обороти - т.е. като пътуваш на някъде понапъни я малко машинката, и мисля, че ще помогне да се изчистят.
По-миналата седмица я поопънах на магистралата до 180 ,ефект нямаше....разхода май не пада под 10 извънградско