Здравейте,
Имам следния вапрос - Предстой ми пътуване в чужбина за няколко месеца и имам алтернативата да пътувам с кола. Прегледах форума и търсенето не намериха подобни теми за това питам тук. Какви са изискванията за колата (технически и еко норми) за пътуване (маршута е София-Белград-Бърно). За застраховката ГО съм наясно че ми е необходим сертификат и съм наясно с таксите за преминаване по аутобаните и винетните - необходимо ми е от някой който е пътувал да сподели дали бих могъл да патувам с моя Г2, дали е необходимо да го оборудвам с катализатор и какви еко сертификати (ако са нужни) ми трябват. Естествено имам валиден технически преглед за почти година напред
Благодаря
mod edit: gr_kanev

Пътуване в чужбина - с Г2 до Brno
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Зелена карта, технически изправен автомобил, за твое спокойствие:)
Нищо да не те смущава
Само искам да ти спомена, че преди известно време ходих до Брно, там в едно малко градче наблизо има завод за пресевни на една белгииска фирма, та колата с която бях беше със счупен преден джам (над 4 сантиметра пукнатина)
и не ни допуснаха в Чехия. ОПробвахме през Словакия и пак не ни пуснаха да влезнеме.
Иначе после ходих и всичко си беше ок.
Не казвам че ще имаш проблеми, просто като инфо ти го давам:)
Нищо да не те смущава

Само искам да ти спомена, че преди известно време ходих до Брно, там в едно малко градче наблизо има завод за пресевни на една белгииска фирма, та колата с която бях беше със счупен преден джам (над 4 сантиметра пукнатина)
и не ни допуснаха в Чехия. ОПробвахме през Словакия и пак не ни пуснаха да влезнеме.
Иначе после ходих и всичко си беше ок.
Не казвам че ще имаш проблеми, просто като инфо ти го давам:)
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”