Проблем с компресор на Голф 3.

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
omonoia
Автомобил:
Двигател:

Проблем с компресор на Голф 3.

Мнениеот omonoia » Сря 28 май 2008 14:09

Притежавам Голф 3. 2000 кубика 150 к.с 1993г.
Проблемът е ,че компресора не работи , но освен това през последно време вади някакви звуци , като триене.При включване на климатроника , колата изгасва или поне прави опити да изгасне.
Климатикаджията каза , че е за смяна.Като го изключихме от климатроника (дръпнахме му кабела) , продължава да вади звуци пак самият компресор .Казаха ми че ако е оригинален на Волксваген може евентуално да ми сменят купонг или нещо от тоя род.Ако не е оригинален .. никои не знае кво ще стане... Други , казаха че са само някакви лагери на компресора...
Компресорът не може да се отсрани защото през него минава ремъкът. Имали някои идея , кво може да се направи което да не излезе повече пари отколкото съм го купил.. освен смяна с чисто нов компресор.
Ако се вземе втора ръка. ако изобщо се намери .. казаха ми че изобщо може да не пасне...

мерси предварителнп

Потребителски аватар
junakov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот junakov » Сря 28 май 2008 17:54

минах от там и аз миналото лято , при мен се оказа счупен съединител на компресора смених го и е ок НО БАЯ ЗОР МИ ДАДЕ ДОКАТО ГО НАМЕРИХ НЕ СЕ ПРОДАВА ОТДЕЛНО В БГ , колега във форума има цял компресор и го дава на добра ценa didoberg , успех

bilqna
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bilqna » Пон 06 окт 2008 19:58

horaaaa kajete otkyde da namerq "cql" kompresor, 6toto sega qvno az sym nared :)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”