BG VW Club - Washington DC (линк с снимки на стр.15)
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- VwCorradoVRT
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- VwCorradoVRT
- Автомобил:
- Двигател:
Ръчката е много важна!Даже и новият Golf 5 R32 С DSG скоростите не ме накефиха особенно.Е, има си някои предимства но като че ли ръчката си е още най-добре!
НЯМА НАЧИН,септември като дойда,трябва да купя GOLF4.Като че ли VR6 ще ми е най-добре,щото си го знам наизуст!Ама и и 1,8Т не е лош вариянт.Та и на жената ще й трябва някакъв GOLF!Кво става с другите!Кажи му на Пепи да се задейства по-бързо за тези части каде говорехме,че лятото сте си мине а няма да мога да завърша бегачката в БГ! И ПО-ЛЕКО С АЛКОХОЛА ТАМ,ЕЙ! 

- VwCorradoVRT
- Автомобил:
- Двигател:
- VwCorradoVRT
- Автомобил:
- Двигател:
- VwCorradoVRT
- Автомобил:
- Двигател:
Да ти го продам,че какъв фен на VW си ти тогава щом искаш на готово такава кола!Истината е в това че първо сам трябва да вложиш това което аз съм вложил е в тази кола и тогава сте ти задам същият въпрос който ти ми зададе и след това със сигурност ще ми отговориш по много по-различен начин от колкото би ми отговорил сега!!!Пък аз пак може и да си купя в USA R32 ,още не съм решил конкретно,като пристигна там, ще го мъдрим!
Аре кво се правиш сега,та нали искаше да си сменяш мотора с VR6!
МИТАК ТУРБО КИТА Е НА KINETICMOTORSPORT, ПОДОБЕН Е КАТО ТОЗИ НА RON С ЧЕРВЕНИЯТ ГОЛФ САМО ЧЕ ЗА ДА ТРЪГНЕ ЩЕ ТИ ТРЯБВАТ ОЩЕ BLOW-OFF VALVE,MANIFOLD ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ МОДИФИЦИРА, FUEL PRESURE,INGECTORS ILI FUEL PUMP НЯКОИ ВИДОВЕ ТРЪБИ И АКО СМЕНИМ БОЛТОВЕТЕ НА ГЛАВАТА С МАЛКО ПО СПЕЦЯЛНИ И ГАРНИТУРАТА НА ГЛАВАТА СЪЩО,А БЕ С ЕДНА ДУМА С НЯКОИ СЛЕДВАЩИ ПРОМЕНИ МОЖЕ ДА ИЗВАДИМ ДО 400 КОН4ЕТА!ВЪПРОСЪТ Е ТУРБОТО КОЕТО ПРОДАВА ДАЛИ МУ Е НАРЕД,КАЖИ НА ПЕПИ ДА ГО ВИДИ ПРЕДИ ДА ГО ВЗЕМЕШ!ОБА4Е МЕН АКО ПИТАШ 1000$ МУ СТИГАТ НА ТОЗИ ДЕТО ГИ ПРОДАВА,АБЕ В КРАЕН СЛУ4АЙ ДО1200$!И ОСТАНАЛИТЕ РАБОТИ СТЕ ГИ ИЗМИСЛИМ КАТО ДОИДА,ТАКА 4Е СЕГА Е МОМЕНТА,ИНАЧЕ АКО СЕ ИЗРЪШИШ ЗА ВСИЧКО НАВЕДНЪШ ЩЕ БОЛИ ПОВЕЧКО!STAY TUNED,
CHECK THIS : sale-697553498@craigslist.org

МИТАК ТУРБО КИТА Е НА KINETICMOTORSPORT, ПОДОБЕН Е КАТО ТОЗИ НА RON С ЧЕРВЕНИЯТ ГОЛФ САМО ЧЕ ЗА ДА ТРЪГНЕ ЩЕ ТИ ТРЯБВАТ ОЩЕ BLOW-OFF VALVE,MANIFOLD ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ МОДИФИЦИРА, FUEL PRESURE,INGECTORS ILI FUEL PUMP НЯКОИ ВИДОВЕ ТРЪБИ И АКО СМЕНИМ БОЛТОВЕТЕ НА ГЛАВАТА С МАЛКО ПО СПЕЦЯЛНИ И ГАРНИТУРАТА НА ГЛАВАТА СЪЩО,А БЕ С ЕДНА ДУМА С НЯКОИ СЛЕДВАЩИ ПРОМЕНИ МОЖЕ ДА ИЗВАДИМ ДО 400 КОН4ЕТА!ВЪПРОСЪТ Е ТУРБОТО КОЕТО ПРОДАВА ДАЛИ МУ Е НАРЕД,КАЖИ НА ПЕПИ ДА ГО ВИДИ ПРЕДИ ДА ГО ВЗЕМЕШ!ОБА4Е МЕН АКО ПИТАШ 1000$ МУ СТИГАТ НА ТОЗИ ДЕТО ГИ ПРОДАВА,АБЕ В КРАЕН СЛУ4АЙ ДО1200$!И ОСТАНАЛИТЕ РАБОТИ СТЕ ГИ ИЗМИСЛИМ КАТО ДОИДА,ТАКА 4Е СЕГА Е МОМЕНТА,ИНАЧЕ АКО СЕ ИЗРЪШИШ ЗА ВСИЧКО НАВЕДНЪШ ЩЕ БОЛИ ПОВЕЧКО!STAY TUNED,

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- MaDNesS
- Автомобил:
- Двигател:
Аи от Шефа дамине Екаде ви едно клипче от На Брата изпращането !!!
http://www.vbox7.com/play:5ed07443 може малко по кусно да го отжори щото еис я го качих
http://www.vbox7.com/play:5ed07443 може малко по кусно да го отжори щото еис я го качих