Газов инжекцион за Голф 3 ГТ 2.0 115к.с
- zdravko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За бога, колеги - само не ФОБОС - брат ми си сложи преди 1 година на пежо 406 и не може да се отърве от проблеми до ден днешен...сега не знам дали е от ФОБОСА или от "майсторите" но все си мисля, че нещата са зле и от 2-те посоки, поне в Пловдив. Аз лично съм с обикновена BRC, но моята кола, макар и с 2Е е стара, 92 набор и самата тя не струва толкова, че да и се слага ГИ. Проблеми нямам, освен че киха понякога (много рядко) при студено положение в момента на превключванего от бензин на газ. ЗАСЕГА защитната клапа се справя. Като се има предвид, че за 1.5 год. ми е икономисала над 1500 лв. от гориво, смятам, че е добре...
-
- Автомобил:
- Двигател:
А някой знае ли нещо за това http://bluetronic.info/ ?
- krass1
- Автомобил: Toyota Avensis Combi 2.2 D4D 148h
- Двигател: 2AD-FTV 2006g
btkmobail написа:krass1 написа:Другата седмица сам решил да слагам ГИ Фобос
Моля ако някои има някакви впечетления да ги сподели ....
Я и аз ще слагам другата седмица ама Фобос за съжаление няма представителство в София!
Ти до Плевен ли ще ходиш?
Аз по принцип съм от Добрич и сега колата ми е там .... там има едни маистори в село Стефан Караджа който са много добри ... след като сложиха на брата на берлингото такъв инжекцион и видях как се настроива веднага си оставих и моя голф ....
за теси които не са разгледали саита им могат да го потърсят ...
това с което се отличават е ,че има 3 режима на работа икономичен/нормален/турбо като предварително си определяш колко газ да ти впръсква на всеки един от режимите и то може да го правиш в движение ... като усетиш , че колата почва са се спъва и мищноста да е спаднала до критичния минимум значе можеш да оставиш тези настроики на икономичен режим след това дигаш със 10% стоиностите и това ще ти е нормалния и за турбото вече както си харесате .... на берлингото на 0%( нормален режим вървеше по добре от колкото на бензин ) икономичния го оставихме на -10% като при този режим върви добре но до около 100-120км/ч за повече недостига изглежда , което е перфектния режим за градско .....
за разходи все още не мога да ви кажа , но при първо по точно засичане ще пиша тук....
хареса ми и това ,че могат да се правят мн финни настроики на абсолютно всичко посредством софтуера които е предоставен от фобос ....
за колегата които се оплака от такава уредба ,която е сложена преди 2г. мога да го посъветвам да мине през някои оторезиран от тях сервиз за донастроика на ПЦ-то понеже до колкото знам на всеки 6-12месеца целия софтуер се сменя и постоянно има нови упдейти а фирмата прави ГИ от 3-4 години сегурно ти си собственик на едно от първите им произведения сегурно ...
- kamo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм с Фобос на колата от гаража. Имам го от около месец и досега нмам грижи (или поне такива, за които да знам
) Монтираха го в Плевен и съм много доволен от отношението и монтажа. Специално отделих един ден да ида дотам и не съжалявам.
Ако не можете да идете до Плевен, може да пробвате в Ст. Загора или Бургас. Много хубави неща чувам за майсторите там.
Кога ще ходите вие да ви монтират? Споделете впечатления след това.

Ако не можете да идете до Плевен, може да пробвате в Ст. Загора или Бургас. Много хубави неща чувам за майсторите там.
Кога ще ходите вие да ви монтират? Споделете впечатления след това.
Върни се в “Автогазови уредби”