Газов инжекцион за Голф 3 ГТ 2.0 115к.с

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
zdravko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zdravko » Пет 16 май 2008 20:40

За бога, колеги - само не ФОБОС - брат ми си сложи преди 1 година на пежо 406 и не може да се отърве от проблеми до ден днешен...сега не знам дали е от ФОБОСА или от "майсторите" но все си мисля, че нещата са зле и от 2-те посоки, поне в Пловдив. Аз лично съм с обикновена BRC, но моята кола, макар и с 2Е е стара, 92 набор и самата тя не струва толкова, че да и се слага ГИ. Проблеми нямам, освен че киха понякога (много рядко) при студено положение в момента на превключванего от бензин на газ. ЗАСЕГА защитната клапа се справя. Като се има предвид, че за 1.5 год. ми е икономисала над 1500 лв. от гориво, смятам, че е добре...

Потребителски аватар
alsexxx
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот alsexxx » Пон 19 май 2008 13:01

Колеги с Голф 4 съм 1,6 бензин! Искам да слагам ГИ но не разбирам много и не знам къде да отида..!
Дайте съвет моля!
:?

Потребителски аватар
spot1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот spot1 » Пон 19 май 2008 20:49

в нашето село плевен фобос 1200лв ловато 1400лв

venelek
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот venelek » Пон 19 май 2008 22:14

А някой знае ли нещо за това http://bluetronic.info/ ?

Потребителски аватар
krass1
Автомобил: Toyota Avensis Combi 2.2 D4D 148h
Двигател: 2AD-FTV 2006g

Мнениеот krass1 » Сря 28 май 2008 22:11

btkmobail написа:
krass1 написа:Другата седмица сам решил да слагам ГИ Фобос
Моля ако някои има някакви впечетления да ги сподели ....

Я и аз ще слагам другата седмица ама Фобос за съжаление няма представителство в София!
Ти до Плевен ли ще ходиш?

Аз по принцип съм от Добрич и сега колата ми е там .... там има едни маистори в село Стефан Караджа който са много добри ... след като сложиха на брата на берлингото такъв инжекцион и видях как се настроива веднага си оставих и моя голф ....

за теси които не са разгледали саита им могат да го потърсят ...

това с което се отличават е ,че има 3 режима на работа икономичен/нормален/турбо като предварително си определяш колко газ да ти впръсква на всеки един от режимите и то може да го правиш в движение ... като усетиш , че колата почва са се спъва и мищноста да е спаднала до критичния минимум значе можеш да оставиш тези настроики на икономичен режим след това дигаш със 10% стоиностите и това ще ти е нормалния и за турбото вече както си харесате .... на берлингото на 0%( нормален режим вървеше по добре от колкото на бензин ) икономичния го оставихме на -10% като при този режим върви добре но до около 100-120км/ч за повече недостига изглежда , което е перфектния режим за градско .....
за разходи все още не мога да ви кажа , но при първо по точно засичане ще пиша тук....
хареса ми и това ,че могат да се правят мн финни настроики на абсолютно всичко посредством софтуера които е предоставен от фобос ....

за колегата които се оплака от такава уредба ,която е сложена преди 2г. мога да го посъветвам да мине през някои оторезиран от тях сервиз за донастроика на ПЦ-то понеже до колкото знам на всеки 6-12месеца целия софтуер се сменя и постоянно има нови упдейти а фирмата прави ГИ от 3-4 години сегурно ти си собственик на едно от първите им произведения сегурно ...

Потребителски аватар
kamo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kamo » Сря 28 май 2008 22:40

Аз съм с Фобос на колата от гаража. Имам го от около месец и досега нмам грижи (или поне такива, за които да знам :)) Монтираха го в Плевен и съм много доволен от отношението и монтажа. Специално отделих един ден да ида дотам и не съжалявам.
Ако не можете да идете до Плевен, може да пробвате в Ст. Загора или Бургас. Много хубави неща чувам за майсторите там.
Кога ще ходите вие да ви монтират? Споделете впечатления след това.

Fifkata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Fifkata » Пон 09 юни 2008 17:16

Колеги и аз да похваля бългаските ГИ "BSM - BARDOLINI", поставен в БУЛАВТО СЕРВИЗ до Кошарите. За сега съм доволен цена с монтажа 1050 лв.

Върни се в “Автогазови уредби”