отново откраднат автомобил пасат 5 1.9 тди
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Няма кой знае какви отличителни белези. Колата беше при мен само за около 20 дни, та може би ако имах повече време щях да забележа нещо, което да е специфично. Предното стъкло е пукнато, по-скоро има отлюспено с големина около 5 ст. - намира се по средата на стъклото. Но и както вече писах, уреждат ме номерата на всички такива пасати, които се разхождат наоколо. Тъмносивите седани автоматици не са толкова много или поне аз не съм засичал кой знае колко.
- danaildimitrov1982
- Автомобил:
- Двигател:
ре
За втория ключ-не бързай да го обвиняваш.Прецака ми се имобилайзера-не палеше с оригиналния ключ.Дойде човека с лаптоп-запали я за 30сек.Какво да ти кажа,аларми,имобилайзери...Ще се оглеждаме,дано я намерим.
Dark_ 76 написа:е майната и на колата, здраве да има. Сега чакам да ми кажат един номер с откачане на кормилната уредба по някакъв начин и когато някой се опита да тръгне, номера не става, воланът се върти, но не и колелата, ще ви информирам допълнително за номера - изпробван е.
Номерът, достъпен и добре описан в интернет вече не е номер. Прави каквото правиш и не се хвали. Те и ОНИЯ могат да четат...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”