Питане относно термо-патрона на г2 ...и за Карборатора

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
disela
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Питане относно термо-патрона на г2 ...и за Карборатора

Мнениеот disela » Чет 29 май 2008 12:39

Нали го счупих по невнимание, и после карах известно време без него, бях си фиксирал оборотите, сега ще го нося на стугар да го прави, но съм загубил иглата, знае ли някой колко мм трябва да е дълга и колко трябва да е излезнала при студен и топъл двигател ?

Едит: става въпрос за г2 (от гаража) карб Pierburg 2E2

Едит2 .... тоя карборатор ми изеде живота значи .. е**л си е майката хем купувах 2ри карборатор уж здрав че първия все му се пукаха поплавъците, сега на тоя пък вакумите му се ебават... свалих го и изкубах всичките маркучи и го фиксирах да върви г/д работи сега, ама спънат, мъкаа мъкаа братче... кво ли го не правих и не стаа не стаа, ту студен ше работи, кат загрее неще, ту обратното, гори кат ламя 11-12 как ще да го карам и те така . ..

Утре му бацам един жигулов карб и ще пиша
ако не става съм му е*** п****а м****а
е тва е излях си мъката

claas_86
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот claas_86 » Чет 29 май 2008 13:24

Колега аз съм със Pierburg 2ee и нещо се скапа. Аре като направиш пробата с другия карбуратор пиши, че се чудя какво да правя с моя. Казаха ми че от лада става (след праработки) или кейхин 2 ама стъпва на около 300 кинта.

claas_86
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот claas_86 » Чет 29 май 2008 13:25

Колега аз съм със Pierburg 2ee и нещо се скапа. Аре като направиш пробата с другия карбуратор пиши, че се чудя какво да правя с моя. Казаха ми че от лада става (след праработки) или кейхин 2 ама стъпва на около 300 кинта.

valio_mn
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот valio_mn » Пон 02 юни 2008 22:05

колега и на мен ми се е*а м*****а с пиербург 2е2,то не бяха 1-2 втора ръка и накрая се отказах.Казаха ми за един маистор в бояна,4е много ги правел тия карб.и отидох до него,за два дена ми я опражи голфетката бържи и хар4и малко

Потребителски аватар
Golf`mafia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf`mafia » Пон 02 юни 2008 22:11

valio_mn kолко ти взе

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”