Ауспуси "Лазаров"

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
Brani VW QUANTUM
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Brani VW QUANTUM » Пон 22 яну 2007 18:09

vasstop написа:
Brani написа:Ще посетя и аз Лазаров, но само един въпрос...Виждам, че много от вас са доволни от него, тъй като темата е отпреди година и се питам дали има промени

Някой знае ли дали все още меката връзка, която Лазаров слага, е турска или трябва да си търся

Свържи се с колегата "xarpun" от форума, той работи по-добре от Лазаров. Имал съм вземане-даване и с двамата.

Много ти благодаря! :026:

Потребителски аватар
kretenia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kretenia » Вто 27 май 2008 22:08

Искам да споделя впечатленията си и разочарования от Лазаров.Карам Пасат 1.8Т,2001г. отидох при него да ми махне катализатора,той ми предложи да свали кат. и да го махне,като на негово място в кожуха ми направи рез. гърне-цена120лв,попитах дали има интерес да ми изкупи стария катализатор и той ми каза,че няма,при което аз му заявих,че ще си го взема,той ОК ще ти го събера в една кофа.Дотук добре,но какво беше разочарованието като отидох да си взема колата-катализатора ми се оказа метален а не керамичен,както всички знаем че е,разликата е там-за керамичен можеш да вземеш 100-тина лева,а за метален........Моя съвет не си оставяйте колите без надзор при този човек.

ауспуси Лазаров
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ауспуси Лазаров » Чет 29 май 2008 18:04

Колега, ако не ме лъже паметта в момента в който свалих катализатора още преди да съм почнал да го ремонтирам ви се обадих по GSM-а и ви казах да дойдете да си го видите и да кажете какво да правим по нататък (защото на вашият модел автомобил с двете сонди проверете по каталог катализатора ви е метален).
Тъй, че по- полека с изхвърлянията, това да не ти е като да вземеш по 4.50-5.00 лв. на километър на клиентите господин таксиметров шофьор.
Всичко друго може да стане но да се излагам за някакви си пикливи 100 лв., е това няма да стане.

Потребителски аватар
kretenia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kretenia » Чет 29 май 2008 19:09

Доколкото знам форума е за споделяне на впечатления и информация,мойте са такива,това че,на теб не ти харесват е разбираемо нека да оставим на всеки да си направи изводи и нека хората,разбиращи кажат какъв е катализатора на Пасат1.8Т,2001г.,щото аз преди да ги пиша тези работи съм го проверил,господин ауспухаджия.

ауспуси Лазаров
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ауспуси Лазаров » Чет 29 май 2008 19:35

Колега няма да се и опитвам да оспорвам вашето мнение. От близо двайсетина години работа последната ми грижа е да се занимавам с някакви дребни търговийки и далаверки, имам си принципи и винаги съм държал на точността, коректността и качеството.
Това е рецептата за успех в бизнеса. Но може би това са неразбираеми и доста далечни за вас неща.
Имам много приятели и клиенти от вашият бранш и неискам да слагам всички под общ знаменател.
Пожелавам ви приятна вечер.

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Чет 29 май 2008 21:00

Не искам да защитавам никой но все пак да споделя.
Не използвах услугите на Лазаров за смяна на меката връзка точно поради мненията за поставяне на турска такава :idea:
Но и твърдението че Пасат 2001г и то такси може да е все още с оригиналния катализатор ми се струва меко казано невероятна :evil:

Потребителски аватар
kretenia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kretenia » Чет 29 май 2008 23:03

Колата я взех на 160к км.,2006г.до тогава не вярвам да е сменяван катализатора,аз съм минал нови 45к за две години,нищо,че работя с нея и не съм го сменял според мен си е оригинален :beer

ауспуси Лазаров
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ауспуси Лазаров » Пет 30 май 2008 5:54

Теодор написа:Не искам да защитавам никой но все пак да споделя.
Не използвах услугите на Лазаров за смяна на меката връзка точно поради мненията за поставяне на турска такава :idea:
Но и твърдението че Пасат 2001г и то такси може да е все още с оригиналния катализатор ми се струва меко казано невероятна :evil:

Меки връзки има всякакви: турски, тайвански, китайски и т.н., но основно се делят само на два коренно различни вида едните са евтини без гаранция, а другите са качествени с гаранция - въпрос на личен избор и финансови възможности.

Потребителски аватар
batetony67
Автомобил: VW Beetle
Двигател: CU 1980
Контакти:

Мнениеот batetony67 » Чет 05 юни 2008 23:00

Абе, за какво спорите за този катализатор, има си каталози, влизате и проверявате.

ауспуси Лазаров
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ауспуси Лазаров » Пон 09 юни 2008 5:55

batetony67 написа:Абе, за какво спорите за този катализатор, има си каталози, влизате и проверявате.

Да споря!? Няма никакъв смисъл. Това си е чиста загуба на време. Имам не само каталозите, а и всякакъв вид техническа литература за технология на изработка, устройство, предназначение, функции и изчисляване на ауспухови инсталации, които ползвам всеки ден. Гърнетата които монтирам, аз ги изработвам. По поръчка. Така че няма как да работя, ако не съм запознат отлично с материята и използвам необходимата техническа документация.

Потребителски аватар
batetony67
Контакти:

Мнениеот batetony67 » Вто 10 юни 2008 20:49

Това ти прави чест, така се прави бизнес, особено в държава като нашата. Преди всичко взаимно доверие.

Потребителски аватар
batkotivalio
Автомобил: VW Golf TDI
Двигател: AJM
Контакти:

Мнениеот batkotivalio » Сря 11 юни 2008 0:14

kretenia написа:Колата я взех на 160к км.,2006г.до тогава не вярвам да е сменяван катализатора,аз съм минал нови 45к за две години,нищо,че работя с нея и не съм го сменял според мен си е оригинален :beer

На 160 си я взел ама друг път виж 260 може

ауспуси Лазаров
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ауспуси Лазаров » Сря 11 юни 2008 5:20

На колко хиляди километра е автомобила незнам, а и не е моя работа да знам. Факт е, че катализатора беше функциониращ и чист, не беше за сменяване, а и нямаше никакви признаци за запушване. Точно заради това се обадих по телефона да попитам дали да го монтираме обратно или да го чистя и преработвам.

Потребителски аватар
batetony67
Контакти:

Мнениеот batetony67 » Сря 11 юни 2008 8:34

Пич, не е нужно да отговаряш на всеки клиент, бил той доволен или не, остави работата да говори за теб.

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Пет 07 ное 2008 13:12

Още едно положително мнение за инж. Лазаров :) Днес сутринта бях при него с проблем от изпускателната система от който се получаваше резонанс и колата тресеше. За 1 час човека ми оправи колата и сега удоволствието от карането е по голямо :) Браво инж. Лазаров! Ако някой мой приятел има нужда от ремонт на изпускателната система само към теб ще се обръщам :) Колкото до колегата kretenia .. на по мощните коли катализаторите са си железни.. няма какво да се ваикаш.. ако искаш ела виж моя ( 1.9 ТДИ 131к.с. ).. и той е железен. Няма причина да плюеш човека. Поздрави!

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”