Ай тогава като много ги наказваш тия ВР 6-ци ела тука да ги сложим на чертата а?Само блещиш глупости май май,нито съм дошъл тук да се заяждам нито нищо,
Колега , без да се заяждам много много , мога да ти кажа, че ти просто НЕ четеш внимателно

Ако четеше , можеше да забележиш , че съм написал как съм го отнесъл както е бил ПАРКИРАЛ !!

Относно експлоатацията на дизелов двигател на 6000 оборота - може да ги говориш колкото искаш, на когото искаш , нямаш грижи

а относно мощноста на ААЗ - просто пък не си познал за двигателя ....аз си го харесвам , че е простоустроен , ама да го бараш резачка едва ли не ..... просто ми е чудно , че още не са ти скочили форумните кучета и не са те разнесли на пердушинки ( във форума де

) - предполагам , че вече не четат темата... така че не се пали толкова , просто се поизцепи малко за най- оплютия дизелов мотор от групата и затова си позволих малко да те поиронизирам ...не е нещо лично , да знаеш ..

Това да си харесваш колата , или двигателя или жената

не значи , че трябва да отричаш другите ,или да си въобразяваш , че от Искъро по длибоко нема ...... и другите също имат очи и виждат ...... слез малко на земята , другото са все дребни подробности ........ ама като се замисля , всичко май идва от ЕГН то - моето е сигурно твоето по 2 , та ми е ясно защо се палиш и не те съдя ( нито пък и мога ) ..... Давай някоя бира да пием , пък на 10 тата може би ще се съглася и с всичко което твърдиш ....