Перката на радиатора бачка постоянно Поло 97
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Перката на радиатора бачка постоянно Поло 97
НЕ Е ОТ ТЕРМО ДАТЧИК ПОНЕЖЕ ПРИ СВАЛЕН ДАТЧИК ПРОДЪЛЖАВА ДА ВЪРТИ-ИДВА НЕКАВ ПОСТОЯННЕН ТОК КЪМ НЕЯ САМО ЧЕ ОТКЪДЕ ЛИ?
Последна промяна от ggg на Пон 02 юни 2008 8:33, променено общо 1 път.
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Чичи не е безделник, нито пък гледа да се заяжда. Във всички форуми, чатове и други средства за комуникация писането само с главни букви се счита за викане/каране/крещене. Защо ни се караш? Факт е, че модераторите рядко посещават този раздел и това обяснява липсата на официална забележка
Относно проблемът ти...
Липсата на повече инфо хвърля в празници и гадаене всеки който ти прочете темата. Дори не си споменал каква е колата
При моята кошница имах какви ли не проблеми с охлаждането. Смених всички датчици, та даже и термостат. Сега работата е ток и жица.
Мога да подкрепя съвета на колегата и да те пратя да прегледаш возилото при специалист

Относно проблемът ти...
Липсата на повече инфо хвърля в празници и гадаене всеки който ти прочете темата. Дори не си споменал каква е колата

При моята кошница имах какви ли не проблеми с охлаждането. Смених всички датчици, та даже и термостат. Сега работата е ток и жица.
Мога да подкрепя съвета на колегата и да те пратя да прегледаш возилото при специалист

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Братлета ма изобщо и не съм увеличавал тона и понеже тва за главните ми идва като гръм от ясно небе беше нормално да ми стане забавно на отговор шттттттттт не викаи хаха иначе едва ли тука е мястото да правя забележки на които и да е ахаха веселба да става и работа да се върши.ПОЛОТО е 97 1.4 16v хоих на сервиз и ме пратиха и мен на електричар то тва е наи лесно просто реших да чекна преди тва!
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ПЕРКАТА НА РАДИАТОРА БАЧКА ПОСТОЯННО
ggg написа:НЕ Е ОТ ТЕРМО ДАТЧИК ПОНЕЖЕ ПРИ СВАЛЕН ДАТЧИК ПРОДЪЛЖАВА ДА ВЪРТИ-ИДВА НЕКАВ ПОСТОЯННЕН ТОК КЪМ НЕЯ САМО ЧЕ ОТКЪДЕ ЛИ?
Пиши какво е станало като го оправиш. Аз видях подобно чудо на Опела на един познат - изкарал си пича ключ мързеливка в купето и си включва перката, когато си иска и според неговата преценка за топло от страх да не му прегрее двг.
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
ggg написа:Братлета ма изобщо и не съм увеличавал тона и понеже тва за главните ми идва като гръм от ясно небе беше нормално да ми стане забавно на отговор шттттттттт не викаи хаха иначе едва ли тука е мястото да правя забележки на които и да е ахаха веселба да става и работа да се върши.ПОЛОТО е 97 1.4 16v хоих на сервиз и ме пратиха и мен на електричар то тва е наи лесно просто реших да чекна преди тва!
Имаш ли климатик.........
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”