Препоръчаите Велоергометър
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
- rainheart
- Автомобил: MK3
- Двигател: 1.6 ABU
kaiser666 написа:rainheart написа:
Пич само с едно колело няма да постигнеш нищо,а да тръгнеш да си купуваш всички необходими уреди.....отделно,че това за килограмите е супер относително особенно при мъжкото тяло.От сутринта до вечерта може да има разлика с около 5кг.
Сега да не искаш да кажеш, че само с велоргометър не можеш да си правиш кардиото, да се потиш на свиня, да сваляш трайно килограмите и да стегнеш краката (колегата пита само за крака, а не за цялото тяло)?
Иначе за тез 5 килограма

- Мартин
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Каспър написа:Благодаря на колегата FELIPE за линка.Забравих,че в търсачката е бъдещето.Май уреда ще бъде китайски СПОРТЕР,та ако не се използва, да не ме е яд че съм затворил 600лв.в ''закачалка'' КЕТЛЕР
Колега съветвам те, ако си решил наистина да правиш нещо сериозно да не си купуваш китайска марка велоергометър. Ако смяташ да го ползваш дългосрочно по-добре си вземи марков уред, можеш да бъдеш сигурен, че ще ти се изплати!
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Re: Препоръчаите Велоергометър
Днес си взех KETTLER Polo M

От тази вечер почвам да пляскам педали

От тази вечер почвам да пляскам педали

- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Re:
Каспър написа:Фитнеса не върши работа в случая,защото тя иска да отслабне само в бедрата и да тренира вкъщи.
От това изказване можеш да бъдеш над 100% (то има ли над 100?:-) сигурен, че резултат няма да има. Освен относително обезводняване.
- Каспър
- Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
- Двигател: A20NHT Turbo 250 HP
За две години от както съм купил велоергометъра са му се събрали около 10 пъти по 20мин. въртене. С други думи сдобих се с още една закачалка вкъщи
Добре, че не се набих с 400-500лв. за Кетлер, защото сега щях да съжалявам, че не се използва и съм затворил парите.

- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Даскала™ написа:rainheart написа: Ефекта от колелото е огромен (8 кг за 10 дни)
Ставал ли си въобще от него?
А бе остави хората да си вярват, като спре да го върти и върне 10кг обратно ще се сети. Те и от дебелариума на Емилова бяха много доволни, пък после я съдиха. Като всяко нещо и за това човек трябва малко да попрочете, да се поинтересува...
посещаването на зала е истината - поне знаеш за какво си отишъл - въпреки че мнозина са тия дето изобщо не знаят за какво са отишли и там и само се размотават или си губят времето прикавайки си
но пак - воля и постоянство
в 99% от случаите всичките хом-фитнес уреди се превръщат в закачалки за дрехи или просто събират прах..
ама никой не слуша, първо се набива с пари после му идва акъла !
мислят си - като си взема такова и ще го ползвам - да максимум 2 седмици и после край !
нямаш ли воля - нищо не става, а щом един път си се запуснал значи нямаш воля - за жалост малцина са тия дето от торба с лайна, с много воля, постоянство
и усилия връщат/добиват формата....
и най-важното е - правилното хранене !
но пак - воля и постоянство
в 99% от случаите всичките хом-фитнес уреди се превръщат в закачалки за дрехи или просто събират прах..
ама никой не слуша, първо се набива с пари после му идва акъла !
мислят си - като си взема такова и ще го ползвам - да максимум 2 седмици и после край !
нямаш ли воля - нищо не става, а щом един път си се запуснал значи нямаш воля - за жалост малцина са тия дето от торба с лайна, с много воля, постоянство
и усилия връщат/добиват формата....
и най-важното е - правилното хранене !
Re:
Каспър написа:Днес купих СПОРТЕР от Метро.Засега изглежда здрав.Ще видим колко ще издържи![]()
Благодаря на всички за съветите и препоръките![]()
Честито! И да знаеш, че не си сбъркал. Имам такъв от около две години /малко по-малко/, доволна съм. При това го ползваме двама души. Преди да го взема се наслушах на глупости че били боклуци за по един ден, да съм дала повече пари за нещо по-добро. Хич даже.
Айде, и приятни тренировки!
Re:
rainheart написа: Ефекта от колелото е огромен (8 кг за 10 дни),
Колега, я сподели по колко време на ден?????!!!!
- Каспър
- Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
- Двигател: A20NHT Turbo 250 HP
Re: Re:
Aneto написа:...Честито! И да знаеш, че не си сбъркал. Имам такъв от около две години /малко по-малко/, доволна съм...Айде, и приятни тренировки!
И аз го имам вече от две години, но както споменах по-горе от него става страхотна закачалка. Първите пет тренировки бяха приятни, после жената много бързо му се нарадва

Върни се в “ОФФ-Топик - други”