Фреон
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Фреон
Колеги, бих искал да попитам знаете ли къде в Пловдив зареждат фреон и на каква цена горе-долу става процедурата? Мерси 

- dimitar75
- Автомобил:
- Двигател:
Az znam za selo Yagodovo. Tam ima serviz za klimatici. Moje da otsko4i6, samo 6km sa to tam. Serviza e v kraya na seloto ot strana na selo Krumovo. Edno zarejdane mislya, 4e e okolo 60lv. Zavisi kolko grama freon ti sabira klimatika.mod edit: gr_kanev
Тук има правила и се спазват. Първото от тях е да се пише на кирилица !
Тук има правила и се спазват. Първото от тях е да се пише на кирилица !
- nasko_pld
- Автомобил:
- Двигател:
аз бях днес да заведа един приятел 4е има проблеми с климатика,моят сащо там е обслужван миналата година,намира се на бул.лиляна димитрова кьдето са сервизите след сервиз auto union,sled lukiol бензиностанциата има един магазин за мокети преди него в ули4ката се свива и тасиш Бай борис ,тожа мъ е телефона 0888602456,ама званиш трябва да си по настоятелен защото има много работа и не вдига винаги телефона,ако си с фреон 134 има маи е по 11лв 100гр,ако с с стария 12 чака да му докарат тези дни,тои е на 13лв 100гр а з амаслото не знам колко е ама не поже4е от 10лв за масло се добавя,това е дано сма ти помогнал
- pitbula90
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги днес ходих да ми видят един маркуч от компресора към радиатора защото мислех че от там изпуща и така се оказа.400 грама фреон ми е изтекъл.За маркуча ми иска 28 лева на метър и ми каза цена за ремонта и за маркуча и за фреона 100лева.Това нормално ли е след като същия техник ми го пълни преди два месеца?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”