ОТКРАДНАТ Голф 2 ЗОВ ЗА ПОМОЩ! НАМЕРЕН :))))))))!
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
Мамицата им и баоклуци - и коли за 1000 лева ли крадат - бахти долната измет.
Дано се намери - ръчичките им да изсъхнат на тези, дето са я гепили. Почти сигурно вече са я шитнали на някоя морга за части. Мога само да им пожелая с парите, които са взели, да си купят свещи.
Каско тва е, пичове - няма измъкване от такива боклуци. Дори и коли за 1500 лева трябва да се застраховат - няма как инъче. Щото разправиите със застрахователите може и да са големи, но поне ще вземеш пари - 80% от реалната стойност да са - пак е нещо.

Дано се намери - ръчичките им да изсъхнат на тези, дето са я гепили. Почти сигурно вече са я шитнали на някоя морга за части. Мога само да им пожелая с парите, които са взели, да си купят свещи.

Каско тва е, пичове - няма измъкване от такива боклуци. Дори и коли за 1500 лева трябва да се застраховат - няма как инъче. Щото разправиите със застрахователите може и да са големи, но поне ще вземеш пари - 80% от реалната стойност да са - пак е нещо.

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Smoke написа:добре де..... набелязват си кола която нито е ретро нито е особенно нова...следователно не е и много скъпа...
тази нито е ГТИ нито има прагове вежди ножове брони и др. дефицитни и скъпи части по нея![]()
струва ли си риска изобщо![]()
ще се оглеждам ама ме съмнява да се намери
ще почна да си вземам релето на помпите с мене вече
Явно риск ИЗОБЩО НЯМА. Аз само така си го обеснявам. Полицията бездейства, съдът - също. Апартаментите по по-престижните квартали в София се претарашват поне веднъж годишно, и няма никой хванат досега. Преди се крадяха само скъпи коли, а по едно време почти не се крадяха. Сега се краде всичко. 2-ки, тройки, в БМВ форума има обява дори за едно БМВ Е28 откраднато (5-ца акула). Просто нямам думи.
В България полицията и съдът съществуват само заради рушветите.
не няма документи колата беше с разбита ключалка на стартера и прекаран кабел от стартера да пали всички долументи са си в мен откраднали са ми само ЦД-то и инструментите ама маийната им всичко е наред с колата и сега вече е с каско и всичко! Откуп не е искан колата се намери случайно!
Последна промяна от lyubeto на Сря 30 юли 2008 18:31, променено общо 1 път.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”