pechatara написа:добре де кви са тея коне дет си писал нали ти е ебф моторакак от 111нр стана 116нр а тои трее да е 150
150 коня ама на коляновия вал. Човека е дал стойности на колета.
bobi-star написа:добре де колеги дайте една голяма снимка на тези колектори или поне градусите по които са направени да видя дали немога да си направя и аз такива![]()
![]()
Колега това което написа мисля че е много далече от истината.Голяма грешка ще направи. 1во колегата е с пасат и е хубава кутия. 2ро ако сложи кутия от 2Е колата ще умре яко понеже скоростите ще станат по дългиplamen03 написа:колега смени скоростите с по-къси да видиш колко ще ти се промени колата.Слагаш от пассат 2е и няма да може да захапе асфалта.
rusiq_24 написа:Колега това което написа мисля че е много далече от истината.Голяма грешка ще направи. 1во колегата е с пасат и е хубава кутия. 2ро ако сложи кутия от 2Е колата ще умре яко понеже скоростите ще станат по дългиplamen03 написа:колега смени скоростите с по-къси да видиш колко ще ти се промени колата.Слагаш от пассат 2е и няма да може да захапе асфалта.п.п Погледни скоростите на 8В и 16В и ще разбереш какво имам в предвид
Plarol написа:rusiq_24 написа:Колега това което написа мисля че е много далече от истината.Голяма грешка ще направи. 1во колегата е с пасат и е хубава кутия. 2ро ако сложи кутия от 2Е колата ще умре яко понеже скоростите ще станат по дългиplamen03 написа:колега смени скоростите с по-къси да видиш колко ще ти се промени колата.Слагаш от пассат 2е и няма да може да захапе асфалта.п.п Погледни скоростите на 8В и 16В и ще разбереш какво имам в предвид
Действително скоростите са ми къси, на 2ра не мога да направя 100, не бях го забелязал до скоро.Явно заради по тежкото купе май са различни и скоростите от тези на голф АБФ.
Plarol написа:....Средното гърне...
Бях си поръчал преди на АБФа същия колектор и нямаше проблеми с меката връзка.Те бяха два графитни пръстена с два болта с пружинки и на мен ми изглейдаха малко несигурни но до ден днешен проблем от там няма.Хубаво е една термолентичка да му сложиш че тънкостена отдава много топлина и от там се губи малко от действието на колектора.Наистина е доста добър резултата като гледам дино графиките с и без колектор.Аз като го сложих ефекта на 1ва и 2ра беше малък но от 3та нагоре се усещаше една по осезаема разлика.Едно голямо браво и от менPlarol написа:"Оригиналната" сглобка изпълняваща ролята на мека връзка беше много несигурна и майстора каза, че е почти невъзможно да се уплътни без да изпуска и я отрязахме и заварихме директно тръбите, затова сложихме другата мека връзка.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 31 госта