!!!!Съвет за гърнета

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
PL-16v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

!!!!Съвет за гърнета

Мнениеот PL-16v » Вто 20 дек 2005 20:06

Eх момчета доиде времето когато ще искам съвет от вас
въпроса ми е ще правя гърнета откраи до краи та каква траба да сложа кои гарнета да остава и наи важното каде да го направя и колко ще излезе ??? принципно мислех за крафт на околовръсното ама де да знам.................

Потребителски аватар
gti
Автомобил: MK4 R32
Двигател: BFH 2003
Контакти:

Мнениеот gti » Вто 20 дек 2005 20:17

Най-добрия вариант според мен е права тръба с резонатор и гърне на края,за Ф-то на тръбата нека някой друг се изкаже.Крафт ще ти свършат работа идеално. :wink:

Потребителски аватар
Sachko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

!

Мнениеот Sachko » Вто 20 дек 2005 20:30

Аиде и аз да искажа своето безотговорно,но за сметка на това некомпетентно мнение :twisted:
Аз сам с Траба отпред до отзад и накрая сам сложил едно проходно гарне с накраиник (Remus) Ако има някакво зна4ение !!! :wink:

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Re: !

Мнениеот L&R » Вто 20 дек 2005 20:39

Sachko написа:Аиде и аз да искажа своето безотговорно,но за сметка на това некомпетентно мнение :twisted:
Аз сам с Траба отпред до отзад и накрая сам сложил едно проходно гарне с накраиник (Remus) Ако има някакво зна4ение !!! :wink:

Е не будиш ли и умрелите ;) не всеки може да кара с едно гърне , като загърбим всички изчисления по изпускателната система.

Последна промяна от L&R на Вто 20 дек 2005 23:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Вто 20 дек 2005 20:52

Мойто го правиха в Крафт в Дружба , тръба от катализатора до задното гърне което е декоративно може да се каже. Доста бучи в купето но аз се кефя много на звука ,пък и музиката е за това :yahoo: :horror:

Потребителски аватар
Sachko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: !

Мнениеот Sachko » Вто 20 дек 2005 20:59

L&R написа:
Sachko написа:Аиде и аз да искажа своето безотговорно,но за сметка на това некомпетентно мнение :twisted:

Е не будиш ли и умрелите ;) не всеки може да кара с едно гърне , като загърбим всички исчисления по изпускателната система.

Комшииката разказва 4е и треперат прозорците кат си вкарвам колата ... а пък аз и викам да се премести да спи в друга стая,аз друг гараж нямам :twisted:

Потребителски аватар
xarpun
Автомобил:
Двигател:

Re: !!!!Съвет за гърнета

Мнениеот xarpun » Вто 20 дек 2005 23:06

PL-16v написа:Eх момчета доиде времето когато ще искам съвет от вас
въпроса ми е ще правя гърнета откраи до краи та каква траба да сложа кои гарнета да остава и наи важното каде да го направя и колко ще излезе ??? принципно мислех за крафт на околовръсното ама де да знам.................

крафт са убитаци виждал съм техни изпълнения под сякаква критика са евентуално ако идеш при тях ж никакъв случаи да не ти слагат от техните така наречени пури в тях има такава гадна бленда че ще ти убие колата на момента. :lol: С едно гърне вярно щте бръмчи зверски трябва някакъв по серьозен резонатор преди задното гърне. Ако питаш мен ф60 тръби резинатор към 400мм и накъкво свястно гърне отзад например ремус, суперспринт..... и звука ще е екстра

Потребителски аватар
Bojo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bojo » Вто 20 дек 2005 23:57

Да се включа и аз с въпрос. Ако да кажем ми е отишъл катализатора на небето на катализаторите:), какво да правя? Чувам че се слагал резонатор или че от стария катализатор се премахвали всичките "вътрешности" <някъде бях чел думата "избушване" :) > и тогава в корпуса му се вкарвала надупчена тръба.... Щото колата от 2-3 месеца нещо не ще да се набира както преди, и като сритам :oops: тръбара на гърнето и се чува звук все едно че вътре са всичките строшени ламарини на тоя свят :). И щото така или иначе ще трябва да сменям задно гърне та....

П.П. сега като гледам май малко объркано стана, ама нейсе:) дано е само малко объркано :)

Потребителски аватар
PL-16v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот PL-16v » Сря 21 дек 2005 0:11

Чесно казано и аз мисля така траба ама 60 ми си струва много ??после средно това дето е дългото и накрая някакво хубаво гарне някои ако знае саита на Remus ама тука в българия ще съм му задължен :D

Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Сря 21 дек 2005 0:14

...

Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 15:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
PL-16v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот PL-16v » Сря 21 дек 2005 1:02

vw_golf_2_Memphis написа:че те имат ли такъв :roll:

Еми де да знам предполагам че имат

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Сря 21 дек 2005 1:15

PL-16v написа:Чесно казано и аз мисля така траба ама 60 ми си струва много ??после средно това дето е дългото и накрая някакво хубаво гарне някои ако знае саита на Remus ама тука в българия ще съм му задължен :D

Не съм специалист, но по това което съм чел тук-там 60 е много :?
На колегата с ГТ-то да кажа, че на мойто ГТ катализатора му стои, изтърбушен е, не знам да има тръба.Средното гърне беше като на пасат, доста голямо(с прегради), докато това което сложихме е право.Задното гърне обаче си остана заглушително(с прегради) :? Но въпреки това звукът е страшен, не бръмчи като чавдар, мърка си много тихо и със специфичен звук, няма нищо общо със стандартите гърнета.Явно промяната дойде от средното :roll:

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Сря 21 дек 2005 2:10

и на мен ми харесва темата , тъкмо малко инфо да съберем

Потребителски аватар
inoi
Автомобил: VW Golf III
Двигател: AFT 1996
Контакти:

Мнениеот inoi » Сря 21 дек 2005 10:19

Скоро сменявах гърнета в крафт и поразпитах колко ще ми излезе откраи до краи нещо по-така + изпускателни колектори и ориентировъчната цена която ми дадоха е 800-1000лв.

Това е в Крафт в Дружба.
P.S. Много съм доволен от обслужването там.

Потребителски аватар
xarpun
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xarpun » Сря 21 дек 2005 16:38

inoi написа:

Скоро сменявах гърнета в крафт и поразпитах колко ще ми излезе откраи до краи нещо по-така + изпускателни колектори и ориентировъчната цена която ми дадоха е 800-1000лв.

Това е в Крафт в Дружба.
P.S. Много съм доволен от обслужването там.

щом си доволен :lol: а за тия пари мисля че при драго ще е по добре дори и да излезне малко по скъпо

Върни се в “Силов тунинг”