Eх момчета доиде времето когато ще искам съвет от вас
въпроса ми е ще правя гърнета откраи до краи та каква траба да сложа кои гарнета да остава и наи важното каде да го направя и колко ще излезе ??? принципно мислех за крафт на околовръсното ама де да знам.................
!!!!Съвет за гърнета
- Sachko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!
Аиде и аз да искажа своето безотговорно,но за сметка на това некомпетентно мнение
Аз сам с Траба отпред до отзад и накрая сам сложил едно проходно гарне с накраиник (Remus) Ако има някакво зна4ение !!!

Аз сам с Траба отпред до отзад и накрая сам сложил едно проходно гарне с накраиник (Remus) Ако има някакво зна4ение !!!

- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Re: !
Sachko написа:Аиде и аз да искажа своето безотговорно,но за сметка на това некомпетентно мнение![]()
Е не будиш ли и умрелите

Последна промяна от L&R на Вто 20 дек 2005 23:09, променено общо 1 път.
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
- Sachko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: !
L&R написа:Sachko написа:Аиде и аз да искажа своето безотговорно,но за сметка на това некомпетентно мнение![]()
Е не будиш ли и умрелитене всеки може да кара с едно гърне , като загърбим всички исчисления по изпускателната система.
Комшииката разказва 4е и треперат прозорците кат си вкарвам колата ... а пък аз и викам да се премести да спи в друга стая,аз друг гараж нямам

Re: !!!!Съвет за гърнета
PL-16v написа:Eх момчета доиде времето когато ще искам съвет от вас
въпроса ми е ще правя гърнета откраи до краи та каква траба да сложа кои гарнета да остава и наи важното каде да го направя и колко ще излезе ??? принципно мислех за крафт на околовръсното ама де да знам.................
крафт са убитаци виждал съм техни изпълнения под сякаква критика са евентуално ако идеш при тях ж никакъв случаи да не ти слагат от техните така наречени пури в тях има такава гадна бленда че ще ти убие колата на момента.

- Bojo
- Автомобил:
- Двигател:
Да се включа и аз с въпрос. Ако да кажем ми е отишъл катализатора на небето на катализаторите:), какво да правя? Чувам че се слагал резонатор или че от стария катализатор се премахвали всичките "вътрешности" <някъде бях чел думата "избушване"
> и тогава в корпуса му се вкарвала надупчена тръба.... Щото колата от 2-3 месеца нещо не ще да се набира както преди, и като сритам
тръбара на гърнето и се чува звук все едно че вътре са всичките строшени ламарини на тоя свят
. И щото така или иначе ще трябва да сменям задно гърне та....
П.П. сега като гледам май малко объркано стана, ама нейсе:) дано е само малко объркано

П.П. сега като гледам май малко объркано стана, ама нейсе:) дано е само малко объркано

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 15:45, променено общо 1 път.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
PL-16v написа:Чесно казано и аз мисля така траба ама 60 ми си струва много ??после средно това дето е дългото и накрая някакво хубаво гарне някои ако знае саита на Remus ама тука в българия ще съм му задължен
Не съм специалист, но по това което съм чел тук-там 60 е много

На колегата с ГТ-то да кажа, че на мойто ГТ катализатора му стои, изтърбушен е, не знам да има тръба.Средното гърне беше като на пасат, доста голямо(с прегради), докато това което сложихме е право.Задното гърне обаче си остана заглушително(с прегради)

- inoi
- Автомобил: VW Golf III
- Двигател: AFT 1996
- Контакти:
PL-16v написа:Eх момчета доиде времето когато ще искам съвет от вас
Скоро сменявах гърнета в крафт и поразпитах колко ще ми излезе откраи до краи нещо по-така + изпускателни колектори и ориентировъчната цена която ми дадоха е 800-1000лв.
Това е в Крафт в Дружба.
P.S. Много съм доволен от обслужването там.
inoi написа:PL-16v написа:Eх момчета доиде времето когато ще искам съвет от вас
Скоро сменявах гърнета в крафт и поразпитах колко ще ми излезе откраи до краи нещо по-така + изпускателни колектори и ориентировъчната цена която ми дадоха е 800-1000лв.
Това е в Крафт в Дружба.
P.S. Много съм доволен от обслужването там.
щом си доволен