Въпросът е може ли да се прехвърли колата без малкия талон?
Струва ми се, че няма как, но все пак ...
Подозирам, че собственикът трябва да извади нов преди прехвърлянето?

Загубен е малкият талон
-
- Автомобил:
- Двигател: AHF 2000
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
Аз карах една кола която имаше само малък талон на който пишеше "копие" а големия го бяха изгубили .(копие от предишния малък който също не се знаеше къде е изчезнал преди големия).
Малко се отколнявам от темата но все пак ако ти откраднат рег. табелите ко прайме ?
Как да стигнеш до КАТ или трябва да викаш полицайте за да ти направят оглед ???
Малко се отколнявам от темата но все пак ако ти откраднат рег. табелите ко прайме ?
Как да стигнеш до КАТ или трябва да викаш полицайте за да ти направят оглед ???
-
- Автомобил:
- Двигател:
dobrinb написа:За прехвърлянето на автомобила при нотариус ми се струва, че е нужен само големия талон.
И после като иде в КАТ да каже, че малък няма - ще върне само големия - може да каже, че същия ден е загубил малкия. Ама малко рисковано ми се струва. Ония там не всички са нормални хора и мое да го разиграват.
- Мартин
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
myrshavija написа:dobrinb написа:За прехвърлянето на автомобила при нотариус ми се струва, че е нужен само големия талон.
И после като иде в КАТ да каже, че малък няма - ще върне само големия - може да каже, че същия ден е загубил малкия. Ама малко рисковано ми се струва. Ония там не всички са нормални хора и мое да го разиграват.
Там всички са НЕнормални и със сигурност ще го разиграват.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
според мене ще му направят проблем защото малкия талон си трябва да е винаги с теб когато караш.когато ти издават нови ти вземат и ДВАта старите.
а така един вид ти може да го скатаваш а да кажеш че си го загубил.един вид колата ти има 2 талоначета с които можеш да си джиткаш на 2 различни имена.
пп.аз като се замисля не си знам големия къде е
а така един вид ти може да го скатаваш а да кажеш че си го загубил.един вид колата ти има 2 талоначета с които можеш да си джиткаш на 2 различни имена.

- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
B O B I написа:Kaто отиде в кат си минава по стандартния ред и пуска само една молба за загубен малък талон.Като му излязат документите трябва да върне голямия и молбата/малкия талон/и си готов.Успех
Да ама НЕ.
Миналата година изгубих малък талон:
Отива се в КАТ с Големия талон,редовна Гражданска отговорност,Разписка за платен данък,Талона за минат годишен преглед лично от лицето на чието име е записан автомобила в талона или от упълномощено специално за случая чрез пълномощно лице.
Нищо че в случая колегата говори за прехвърляне на колата чрез пълномощно--не върши работа,собственика фигуриращ като име на талона трябва лично да отиде.
Това е положението поне в Сливен.
- Bordiur
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Smoke написа:според мене ще му направят проблем защото малкия талон си трябва да е винаги с теб когато караш.когато ти издават нови ти вземат и ДВАта старите.
Май и аз съм на път да хода по тия стъпки

Последна промяна от Bordiur на Вто 03 юни 2008 13:54, променено общо 1 път.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”