Гуми DEBICA Frigo
- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
таз събота станах доживотен фен на фриго.така я бях закъсал в 2 през ноща че не ми се вярва още как се измъкнах.та сега карам със 4 бр от най старите фриго.някой който е карал с тях и в момента кара с новия модел(дето гриповете не са до основата на гумата) би ли дал мнение.та да знам да си пазя сегашните като зеницата на окото си.
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
g1.6s написа:таз събота станах доживотен фен на фриго.така я бях закъсал в 2 през ноща че не ми се вярва още как се измъкнах.та сега карам със 4 бр от най старите фриго.някой който е карал с тях и в момента кара с новия модел(дето гриповете не са до основата на гумата) би ли дал мнение.та да знам да си пазя сегашните като зеницата на окото си.
Тази шарка от новия или от стария модел и?

- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Това е шарката на старото FRIGO, карах с 4 такива гуми 3 зими под ред. Много съм доволен, при нормално каране в зимни услувия са много стабилни, не съм имал проблеми при дълбок сняг, а често ми се налага да минавам по черен път, където никои не е минавал преди мен. За тази зима купих 4 гуми FRIGO II. С тях се върнах от Банско в неделя през най-големия сняг без вериги, боксуваници или поднасяне. За мен FRIGO II е перфектното съотношение цена-качество ако не мислите да участвате в зимни ралита. 

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”