вижте сами

ще съм ви благодарен да ме насочите как да го оправя, какви продукти да използвам (без боята), ще трябва ли пластификатор и т.н.
ReCaRo` написа:Smoke написа:влакнест кит...ама според мене направо го махни това
е какво да сложа после
Smoke написа:ReCaRo` написа:Smoke написа:влакнест кит...ама според мене направо го махни това
е какво да сложа после
нищоголфа е хубав ... без него според мен ще стане по-хубав
![]()
иначе влакнест кит и шкуриш смело.
ако има сцепено с големия поялник и мрежа.
макар че тези тунинг елементи са предимно от странна лесно чуплива пластмаса която си нямам и на представа как се оправя....ама не пречи да опиташ от вътрешна страна
Smoke написа:ами като си оправях бронята не слагах....боята си хваща по кита...макар че ми беше първата такава процедура и смея да твърдя че се справих сравнително слабо...
сега мисля пак да я правя и този път да стане като хората.
ако не си уверен в себе си я дай на мастер. ама ако си мераклия да се научиш давай смело...бронята ми е пригаждана за тънка основа и е била хваната по най тъпия начин...с видии от горе и от пред цялата беше на дупки...сега ги немаедното сцепеното не си личи ама другото ми вади окото
погледни снимката от аватара ми в гаража. където е ъгъла на бронята до фара беше сцепено (то стана доста добре) и между мигача и номера имаше 2 хубави дупки както и от горната част...другата цепка която я огъзих се вижда точно над дупката на ножа
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта