Незнам дали се е случвало на някой такова нещо, ама всеки да си има едно наум
Телефонно пиратсво в България
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Телефонно пиратсво в България
http://news.ibox.bg/news/id_570088181
Ще е полезно на всички
- Малко_Направен
- Автомобил: Mercedes W203
- Двигател: 270 CDI
Незнам за тоя вид пиратство,ама аз за един месец два пъти "спечелих" телевизор от Технополис и един път спечелих "бонус" от Глобул 15 лв.Незнам кои са тия скъсаните терлици,дето за 15 лв ваучер може да изядат една гора бой,ако ги лепна някъде.Днес пак беше телевизор,номера беше 0895053200,развален български,много псувни от моя страна и ми затвори,после го набирах да си довърша "разказа",ама не вдига.Пазете се колеги,тия са нагли и нямат спирка!
kacho написа:на мен брат ми беше се претрепал в неква катастрофа, та трябваше да събирам пари за лечението му и спешната помощ!!! аз съм сам вече 26 години, или поне наште крият от мене![]()
![]()
, щях да му откъсна главата, ама се усети педерасчето и затвори.
Да той този вид телефонни измами е много популярен вече и ако се вържеш вържеш.Ама те представят ли си тея бастуни какъв инфаркт могат да докарат на някоя престаряла баба, защото обикновенно на тях се обаждат.А нали и полицията май била замесена, абе то си е***о м****а
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Факт е, че колегите от Вивател уведомиха цялата компания, че има такова нещо - едва ли е просто спам.
А и не се учудвам, особено като щяха да ми уморят бабичката (тяхната майка да оправя аз) щото, вижиш ли съм блъснал майка с малко дете. И нали се сещате бабичката, че другия път няма да издържи и айде ...
Такова ако го хвана..., само да ми падне.
А и не се учудвам, особено като щяха да ми уморят бабичката (тяхната майка да оправя аз) щото, вижиш ли съм блъснал майка с малко дете. И нали се сещате бабичката, че другия път няма да издържи и айде ...
Такова ако го хвана..., само да ми падне.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”