Някои ще каже ли що милицайте се правят на луди и нещат да пишат протоколи, питаха къде е коня 30 мин след случката, мисля че очакваха да си седи кротко да му видят гражданската най - вероятно
Колеги внимателно с животните по пътя !!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Jogo_1
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги внимателно с животните по пътя !!!
Та карам си аз онази нощ семейната тухла към сф и на дъбниците /тези дето пътуват Плевен - София знаят/ един кон излезе от нищото добре че не се бях зазяпал много та замина само огледало, калник и врата /козметично/ , докато чаках милицайте заради каското минаха още 4-5 коня сами по пътя !!! Тук ще похваля кангото с 130-140 рязък завой и остана на 4-ри гуми.
Някои ще каже ли що милицайте се правят на луди и нещат да пишат протоколи, питаха къде е коня 30 мин след случката, мисля че очакваха да си седи кротко да му видят гражданската най - вероятно
- 20vTurbo
- Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
- Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
- Контакти:
Мммм да при нас на село в планината е пълно с разни сърни и елени които редовно се разхождат по пътищата. Преди два месеца за малко да кача Бамби на капака и щеше да стане много грозно защото карах с около 120 км/ч по един малък път който е почти прав и без движение през нощта на 2 км от нас и съм го минавал поне 1000 пъти и пак ме изненадаха цяло стадо гадинки как спокойно се разхождат по шосето в 22 часа.
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
ЦЪК
ако не беше толкова тъжно, щеше да е много смешно.
- jetttlii
- Автомобил:
- Двигател:
Преди месец един приятел удари крава и помля цялата колаgr_kanev написа:ЦЪК
- golf avenue
- Автомобил: vw golf variant
- Двигател: azj 02
- Мартин
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Колеги внимателно с животните по пътя !!!
Jogo_1 написа:Някои ще каже ли що милицайте се правят на луди и нещат да пишат протоколи, питаха къде е коня 30 мин след случката
Баси тъпаците, ти що не го хвана и не го върза да стои там
- K_Power
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А Жого 1, коня жив ли е? Хубаво, че ти няма нищо!
Трябва да се внимава, но и кравите и конете трябва да ги държат на малко по-голямо разстояние от пътя! Скоро в Обеля малко под практикер и хит се разхождаха 3 коня по пътя! Да си пазят животинките и хората! А тея дет газят нарочно кутрета, таралежи и т.н. дано основните и биелните им лагери масло да не видят, ангренажните им ремъци без зъби да останат та буталата и клапаните им да си направят оргия!!!
Трябва да се внимава, но и кравите и конете трябва да ги държат на малко по-голямо разстояние от пътя! Скоро в Обеля малко под практикер и хит се разхождаха 3 коня по пътя! Да си пазят животинките и хората! А тея дет газят нарочно кутрета, таралежи и т.н. дано основните и биелните им лагери масло да не видят, ангренажните им ремъци без зъби да останат та буталата и клапаните им да си направят оргия!!!
- ZLaTa_KiFLa
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”