Регистрация на МПС
-
- Автомобил:
- Двигател:
Регистрация на МПС
Някой знае ли каква е глобата за забавяне регистрацията на автомобила в 2 месечен срок след закопуването му в общината?Регистрирах колата само в КАТ
- petarkolev
- Автомобил: Jetta II 1.8
- Двигател: RP
- vanko_VW
- Автомобил: Ford Focus
- Двигател:
[quote="wwwolfish"]А има ли някоъ който изобщо не е регистрирал колата и си я кара без проблем.Как може да ме хванат,освен да задължат катадйиите да ми искат ниакъж допулнителен документю?[/quote]
колегата си я не беше регистрирал в даначното повече от 6мес. и като отиде му праснаха акт ,но не мога да ти кажа колко пари е,а милициата като те спре би трябвало да ти иска документ за платен данак,въпреки че на мен никога не са ми го искали

колегата си я не беше регистрирал в даначното повече от 6мес. и като отиде му праснаха акт ,но не мога да ти кажа колко пари е,а милициата като те спре би трябвало да ти иска документ за платен данак,въпреки че на мен никога не са ми го искали

- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
batmilko написа:кво ти пречи си преведеш данъка по банка - нотариусите искат платежноVeilSide написа:Adnan написа: То кат може да иска и да не иска. Но без платен данък за колата не се продава
Сигурен ли си?
а пък глоба има - ама как ще ти я събере общината....
Така става, само трябва да питаш в данъчното какъв е кода за този конкретен данък, за да знаеш какво да напишеш на платежното нареждане в банката.
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
има ги тея неща (сметки, кодове за вид плащане....) в страницата на НАПABSOLUT написа:batmilko написа:кво ти пречи си преведеш данъка по банка - нотариусите искат платежноVeilSide написа:Adnan написа: То кат може да иска и да не иска. Но без платен данък за колата не се продава
Сигурен ли си?
а пък глоба има - ама как ще ти я събере общината....
Така става, само трябва да питаш в данъчното какъв е кода за този конкретен данък, за да знаеш какво да напишеш на платежното нареждане в банката.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”